Oninaki – Personage profielen van Kushi en de Daemons Aisha & Izana

Oninaki – Personage profielen van Kushi en de Daemons Aisha & Izana

Square Enix heeft via Twitter nieuwe personaprofielen vrijgegeven voor Kushi en de Daemons Aisha en Izana, volgens hun rollen in de actie RPG Oninaki.

Zoals het lijkt, is Kushi ook een waker, die zowel Kagachi als Mayura grootbrengt. Twee van Kagachi’s Daemons – Aisha en Izana – zijn ook geïntroduceerd. U kunt deze tekens hieronder in meer detail lezen.

Oninaki komt naar de Nintendo Switch op 22 augustus 2019.

Kushi

“Watchers are who we are, because we are human above all else.”

Hoewel hij meestal als raadselachtig en ongrijpbaar overkomt, is Kushi niettemin een voorbeeldige watcher en vertrouwde leider. Hij is ook de man die Kagachi grootgebracht heeft. Kushi praat zelden over zichzelf, zo weinig kent zijn innerlijke gedachten, maar hij doet geen poging om zijn diepe genegenheid voor zijn dochter, Mayura, te verbergen.

Aisha

Een gepassioneerde en zorgzame Daemon. Aisha staat aan Kagachi’s kant sinds hij voor het eerst observant werd.

Ze houdt nog steeds verre herinneringen aan vluchtig geluk en een intens verlangen naar liefde. Aisha kan snel over het slagveld bewegen en de zwaarden die ze hanteert slaan snel en hard, waardoor ze een evenwichtige krijger wordt.

Izana

In staat om haar kalmte te behouden in vrijwel elke situatie, weet Izana hoe ze haar positie moet houden.

Ze is een afstandelijke Daemon die de woorden en emoties van de levenden met grote belangstelling observeert. Izana houdt nog steeds verre herinneringen aan de koude tranen van de doden en de verdraaide glimlach van de levenden. Ze hanteert zeisen die grote delen van het slagveld met verwoestende kracht doorsnijden. Ze kan ook bewegen in een oogwenk, waardoor ze de blinde vlekken van haar vijanden kan raken.

Ad