Onion Games Sale live

Onion Games Sale live

Onion Games kondigde een verkoop aan in de Nintendo Switch eShop in Japan. Het begon eerder op 19 december en loopt tot 2 januari 2020.

Onion Ganes titels zoals Moon, Dandy Dungeon: Legend of Brave Yamada en BLACK BIRD kunnen worden gekocht met 5% tot 10% korting op hun normale prijs.

We hopen echt dat Moon snel het Westen bereikt!

Over Onion Games

Onion Games zijn dol op videogames! Ze zijn een bedrijf dat indiegames maakt. Hoewel we een heel klein team van uien zijn, maken we graag nieuwe videogames.

Onion Games is in 2012 opgericht door een groep ervaren game-ontwikkelaars die rogue zijn geworden, om de onafhankelijke game-scene stormenderhand te veroveren! Regisseur Yoshiro Kimura opende de studio na een carrière waarin hij een aantal cultklassiekers ontwierp, waaronder het kussenavontuur Chulip en gothic survival horror Rule of Rose, zowel voor de PlayStation 2, als Little King’s Story voor de Nintendo Wii.

Bij hem kwam pixelartiest extraordinare Kurashima Kazuyuki, die zijn tanden sneed door karakterontwerpen te maken op de SNES classic Super Mario RPG van Nintendo, voordat hij ging samenwerken met Kimura aan games zoals de PlayStation’s Moon: Remix RPG Adventure (vaak genoemd als een van de meest charmante en originele games die nog in het buitenland moeten worden uitgebracht) en Little King’s Story. Vervolgens werkte hij opnieuw met Nintendo als de karakterontwerper achter de zeer vreemde en eveneens heerlijke Legend of Zelda-spin-off Freshly-Picked Tingle’s Rosy Rupeeland, voor de Nintendo DS.

Ook onderdeel van de Onion-crew zijn mastergame-muzikanten zoals Hirofumi Taniguchi, die de soundtracks verzorgden voor een aantal vroege Konami 16- en 32-bits hits voordat ze games scoorden zoals Moon en de GameCube’s Chibo-Robo !, evenals Keiichi Sugiyama, de componist achter een aantal SEGA-franchises, waaronder Sonic, Daytona en zelfs de <Area 1> -muziek voor de baanbrekende muzikale shooter van Tetsuya Mizuguchi, Rez.

Sinds de oprichting heeft Onion Games het bijzonder bizarre mobiele puzzelspel Million Onion Hotel voor iOS en Android uitgebracht, en het operatieve schietspel Black Bird voor Windows, Mac en de Nintendo Switch. Beiden hebben wereldwijd lovende kritieken gekregen voor hun unieke ontwerp van Onion Games en hun esthetische benadering, en hebben het bedrijf gecementeerd als een van de beste Japanse indiestudio’s.