Onsen Master – Launch trailer

Onsen Master – Launch trailer

Onsen Master is nu beschikbaar op Nintendo Switch, en als je hem nog een keer wilt zien, kun je de nieuwste video bekijken die de release van de game markeert.

video
play-rounded-fill

Over Onsen Master

Onsen Master heeft een arcade-achtige singleplayer en two-player co-op, waar spelers de klanten van hun warmwaterbronnen moeten beheren en ervoor moeten zorgen dat ze de juiste ingrediënten hebben om hun ziektes te genezen. Rond de warmwaterbronnen rennen, ronddwalende klanten bijeendrijven en de juiste mengsels in de juiste baden doen, kan al druk genoeg zijn, maar lastige yokai proberen de goede service van spelers in de weg te staan.

Je kunt zwemmen in de kalme wateren van het eiland Izajima. Beweeg snel en vraag om een ​​sleutel van Onsen Master!

Er hangt een donkere wolk boven het eiland Izajima en de gevolgen zijn hard voor de mensen die daar wonen. De warmwaterbronnen op het eiland zitten vol met yokai, die ondeugende geesten zijn. En de grote Onsen-meester, die voor de warmwaterbronnen zorgde en mensen hielp beter te worden, is op mysterieuze wijze verdwenen. Spelers nemen de rol aan van zijn leerling, Mu, om het evenwicht te herstellen en uit te zoeken wat er met de Onsen-meester is gebeurd!

Kenmerken

  • Met Spring Fling kunnen maximaal twee spelers een kort en lief verhaal beleven over het eiland Izajima. Het verhaal wordt verteld in de stijl van een schattige anime-visuele roman.
  • De klant heeft altijd gelijk: als het verhaal je niet interesseert, ga dan rechtstreeks naar de Arcademodus. Kies een van de zes niveaus van de warmwaterbron om je klantenservicevaardigheden te testen.
  • The Heat is On: speel tegen andere mensen in een competitieve multiplayer-modus op de bank waarin iedereen moet samenwerken om voor zijn klanten te zorgen in dezelfde hete bron.
  • Dorrell Ettienne maakte de originele muziek voor de spa, die klinkt als een sprookje uit de middeleeuwen.

Je kunt Onsen Master vinden in de Nintendo Switch eShop.

Ad