Ontdek de nieuwe functies van Mini Motorways’ Miniversary Update

Ontdek de nieuwe functies van Mini Motorways’ Miniversary Update

Samenvatting:

Vier het 10-jarig jubileum van Mini Motorways met de nieuwste “Miniversary”-update van Dinosaur Polo Club. Deze update bevat nieuwe steden, crossover-kaarten van Mini Metro en de veelgevraagde functie treinen, waardoor spelers alles krijgen wat ze nodig hebben om het verkeer door te laten stromen.


Maar laten we eerst de crossover-kaarten van Mini Metro eens nader bekijken. De community heeft hun nominaties uitgebracht op basis van 30 iconische Mini Metro-kaarten die ze het liefst zouden zien oversteken naar Mini Motorways. De stemming werd uiteindelijk neergeslagen in vier grote steden: Londen, New York City, Parijs en Hong Kong. Na een verhitte stemming onder de community, werd New York City gekroond om zich aan te sluiten bij de selectie cross-overkaarten die naar Mini Motorways komen!

Nieuwe functies van Mini Motorways’ Miniversary Update

Naast deze nieuwe stedelijke speeltuinen omarmt Mini Motorways nu treinen als een veelgevraagde functie in zijn drie nieuwe kaarten. Spelers kunnen de perfecte routes plannen voor een vrolijke, bruisende stad, nu rekening houdend met een spoorwegsysteem. De steden Londen en Mumbai staan ​​ook in de rij voor een nieuwe laag rotondes en snelwegen in Mini Motorways, in afwachting van aanpasbare spoorwegsystemen en nieuwe uitdagingen.

video
play-rounded-fill

Over Dinosaur Polo Club

Dinosaur Polo Club is opgericht door de broers Peter en Robert Curry met een missie om games te maken met eenvoudige alledaagse concepten, ontworpen voor iedereen. Het duo begon aanvankelijk met Ludum Dare Game Jam in 2013, wat leidde tot de oprichting van Mini Metro. De game groeide snel uit tot een BAFTA-genomineerd project en genereerde voldoende momentum voor een vervolg, Mini Motorways. De games hebben lovende kritieken en onderscheidingen gekregen, waaronder de IndieCade Choice Award en de Independent Games Festival Audience Award in 2022.

Maar het gaat niet alleen om het kritieke succes van de games. De gemeenschap heeft zoveel speciale momenten met het team gedeeld, van het verbinden van gezinnen in moeilijke tijden tot het verlichten van angst na een lange dag, en zelfs een huwelijksaanzoek. De games hebben een grote impact gehad op de gemeenschap en de Dinosaur Polo Club is dankbaar voor de kans om hun 10-jarig jubileum met hun spelers te vieren.

Mini Motorways-gameplay

De gameplay van Mini Motorways draait om het bouwen van een wegennet voor een stad, dat spelers moeten beheren en uitbreiden om aan de groeiende vraag te voldoen. Spelers moeten gebouwen verbinden met snelwegen, rotondes en andere vitale infrastructuur om het verkeer door te laten gaan en verkeersopstoppingen te voorkomen. Met de nieuwe crossover-kaarten en de toevoeging van treinen is het spel nog spannender en uitdagender geworden.

Als we naar de toekomst kijken, is er al sprake van een Mini Metro-vervolg. Met het succes van Mini Metro en Mini Motorways is het geen verrassing dat fans reikhalzend uitkijken naar de toekomst van de franchise.

Conclusie

Kortom, de “Miniversary”-update voor Mini Motorways heeft tal van opwindende nieuwe functies voor spelers, van de nieuwe crossover-kaarten van Mini Metro tot de veelgevraagde toevoeging van treinen. Dinosaur Polo Club heeft een erfenis opgebouwd van het maken van boeiende en toegankelijke games die op een persoonlijk niveau contact maken met spelers. De impact van hun games op de community kan niet genoeg worden benadrukt, en het is spannend om te zien wat de toekomst in petto heeft voor dit getalenteerde team.

Veelgestelde vragen
  • V: Wanneer is de “Miniversary”-update voor Mini Motorways beschikbaar voor Switch?
    • A: De update gaat live voor Switch op 24 juli 2023.
  • V: Wat is de gameplay van Mini Motorways?
    • A: De gameplay van Mini Motorways draait om het bouwen van een wegennet voor een stad, dat spelers moeten beheren en uitbreiden om aan de groeiende vraag te voldoen.
  • V: Welke steden worden toegevoegd aan Mini Motorways in de “Miniversary”-update?
    • A: De steden Londen en Mumbai staan ​​ook in de rij voor een nieuwe laag rotondes en snelwegen in Mini Motorways.
  • V: Wie heeft de Dinosaur Polo Club opgericht?
    • A: Dinosaur Polo Club is opgericht door de broers Peter en Robert Curry.
  • V: Wat was de Ludum Dare Game Jam?
    • A: De Ludum Dare Game Jam is een game-ontwikkelingswedstrijd die regelmatig wordt gehouden en waarbij deelnemers de opdracht krijgen om binnen een bepaalde tijd, meestal 48 of 72 uur, een game te maken.
  • V: Welke andere prijzen heeft Mini Motorways gewonnen?
    • A: Mini Motorways heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de IndieCade Choice Award en de Independent Games Festival Audience Award in 2022.
  • V: Komt er een vervolg op Mini Metro?
    • A: Er wordt al gesproken over een Mini Metro-vervolg, maar er is nog geen officiële aankondiging gedaan.