Ontdek Sparklite en de wereld van Geodia

Ontdek Sparklite en de wereld van Geodia

Sparklites wereld van Geodia kan een precaire en wonderlijke plek zijn. Merge Games nodigt spelers uit om nog meer van Geodia’s geheimen te ontdekken met Margo & Pogo, de onbevreesde ontdekkingsreizigers van Geodia die overal zijn geweest en iedereen hebben ontmoet.

Zie de wereld, ontmoet de mensen en maak je op voor avontuur!

Sparklite is een Zelda-achtige actie-avontuurtitel en wil een gameplay-ervaring bieden met een inventieve draai aan klassieke actie-avonturen.

video
play-rounded-fill

De wereld van Geodia

Net zoals professor Corwin in zijn Bestiary of Baddies heeft laten zien, en Sparkmaster Rizzle heeft gedetailleerd beschreven met behulp van zijn Workshop of Wonders, geeft het gedetailleerde Explorer’s Journal van Margo & Pogo je een vroege blik op de vijf verschillende procedureel gegenereerde bioma’s die je kunt ontdekken waar een overvloed van mysterie en uitdagingen liggen op de loer.

Van het weelderige groen van de Vinelands tot de verzengende woestijn van de Shifting Sands, Margo en Pogo hebben bijna heel Geodia ontdekt. Er zijn echter nog gebieden die nog moeten worden ontdekt; er zijn oude grotten en heiligdommen die sinds het begin van de archieven niet meer zijn geopend. Volgens de legende hebben The Founders deze Shrines gemaakt en zijn alleen ontworpen voor hun nakomelingen om toegang te krijgen.

Maar niemand kan er zeker van zijn …

Tijdens het verkennen van deze levendige landen zul je zeker een aantal interessante mensen ontmoeten – Sparkmaster Rizzle en Professor Corwin die je al kent, maar er is ook Hawkins, die altijd een gezonde voorraad gadgets en widgets heeft om te verkopen, en Hopper, The Refuge’s medic en chef wetenschapper!

Over Sparklite

Sparklite is een actie-avontuur dat zich afspeelt in een grillig en steeds veranderend land. Vecht tegen vijanden in top-down actie met behulp van een arsenaal aan gadgets, geweren en uitrusting. Verken gevaarlijke hoeken van de procedureel gegenereerde wereld, schakel titanen uit de mijnindustrie uit en gebruik de kracht van Sparklite!

Van het oplossen van puzzels tot het verslaan van een reeks verschillende bazen en vijanden, Sparklite combineert elementen van klassieke avontuurlijke titels zoals The Legend of Zelda naast een unieke mix van benaderbare roguelike elementen. Maak je klaar voor avontuur en maak je klaar om jezelf onder te dompelen in een steeds veranderende wereld terwijl je Ada meeneemt op een reis door een assortiment van verschillende biomen en Geodia redt!

Belangrijkste kenmerken

  • Verbluffende visuals – ingewikkelde pixel art-esthetiek geïnspireerd door retro-klassiekers
  • Ontdek de wereld van Sparklite – Vijf prachtige, procedureel gegenereerde biomen
  • Verzin je arsenaal – Verzin gadgets om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan
  • Battle bazen – Neem het op tegen Baron Mining Corp en zijn formidabele gremlin Titans
  • Ontmoet de lokale bevolking – wees bevriend met de mensen van Geodia en help mee The Refuge te bouwen
  • Hunt collectibles – Ontdek collectibles verspreid over de hele wereld
  • Vriend omhoog! – Red de robot-sidekick van Ada om met een vriend lokale assistente coöp te spelen

Sparklite wordt gelanceerd voor de Nintendo Switch op 14 november 2019.