Ontwikkelaar belooft WWE 2K18 patches

Ontwikkelaar belooft WWE 2K18  patches

Het heeft even geduurd voordat de Nintendo Switch versie van WWE 2K18 verscheen, maar gisteren dook de game opeens op in de eShop en ook fysiek bij ons op de deurmat.

Fans van de serie merken echter al snel op dat het spel niet optimaal draait. Vele technische mankementen en de lage framerate in handheld-modus zorgen voor een minder goed ervaring.

Feedback ontwikkelaar

Blind Squirrel, die verantwoordelijk is voor de Nintendo Switch versie van WWE 2K18, heeft via Twitter laten weten dat zij de feedback serieus nemen en dat ze beloven de problemen te zullen oplossen.

De komende periode kun je dus de nodige updates verwachten voor deze titel.

Bestandsgrootte

Dit zal er dan helaas wel weer voor zorgen dat het spel nog meer ruimte gaat vragen van je microSD-kaart. Het spel zelf vraagt al minimaal 32GB en daar komt dus nog meer bij van de komende updates.

Of zouden ze nog iets kunnen doen qua compressie etc, ik denk dat ook een Nintendo wil dat dergelijke titels succesvol zijn, Ze zullen dan vast ook wel iets kunnen betekenen. Soms gaat het er alleen maar om dat ego’s aan de kant gezet moeten worden en er om hulp gevraagd moet worden.