Ontwikkelaar PM Studios brengt My Time at Sandrock Update 1.1.4.2 uit: bugfixes en verbeteringen

Ontwikkelaar PM Studios brengt My Time at Sandrock Update 1.1.4.2 uit: bugfixes en verbeteringen

Samenvatting:

Ontwikkelaar PM Studios heeft een cruciale update, versie 1.1.4.2, uitgerold voor het populaire spel My Time at Sandrock. Deze patch richt zich voornamelijk op het oplossen van bugs en het verbeteren van de algehele ervaring van spelers. In deze uitgebreide handleiding gaan we dieper in op de details van deze update en belichten we de belangrijke veranderingen en verbeteringen. Of je nu een doorgewinterde Sandrock-bouwer bent of een nieuwkomer in het spel, dit artikel geeft je essentiële inzichten in de nieuwste ontwikkelingen. Maak je klaar om aan je Sandrock-avonturen te beginnen met een soepelere gameplay en minder obstakels.


My Time at Sandrock Update 1.1.4.2

Welkom, medebouwers, in de wereld van My Time at Sandrock! De charme van dit heerlijke sandbox-spel heeft de harten van gamers over de hele wereld veroverd. Maar met de evolutie van elke game komen er bugs en problemen die moeten worden aangepakt. Ontwikkelaar PM Studios heeft aandacht besteed aan uw feedback en heeft een nieuwe update uitgebracht, versie 1.1.4.2, gericht op het oplossen van deze problemen en het nog beter maken van uw Sandrock-ervaring.

Over mijn tijd bij Sandrock

Laten we, voordat we ingaan op de details van deze update, even de tijd nemen om te beseffen wat My Time at Sandrock speciaal maakt. Deze open-wereld sandbox-game nodigt spelers uit om het charmante stadje Sandrock te verkennen, bouwen, bewerken en verbindingen te leggen. Met zijn rijke verhaallijn en boeiende personages is het geen wonder dat spelers verliefd zijn geworden op deze titel.

Belang van game-updates

Game-updates zijn essentieel voor het behoud van de kwaliteit en het plezier van elke game-ervaring. Ze repareren niet alleen bugs, maar introduceren ook nieuwe functies, brengen de gameplay in evenwicht en houden de community betrokken. In het geval van My Time at Sandrock demonstreert de release van update 1.1.4.2 de toewijding van de ontwikkelaar om een ​​naadloze en plezierige game-ervaring te leveren.

Patch 1.1.4.2 Details

Laten we nu in de kern van de zaak duiken: de details van patch 1.1.4.2. Deze update verhelpt verschillende cruciale problemen waar spelers mee te maken hebben sinds de introductie van nieuwe content en side-quests. Laten we deze oplossingen en verbeteringen een voor een onderzoeken.

Bugfixes

In deze sectie bespreken we de verschillende bugs die zijn verholpen in update 1.1.4.2. Het ontwikkelingsteam heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat uw Sandrock-avonturen zo soepel mogelijk blijven.

1. Logan voorstel Probleemoplossing:

– Bug opgelost: spelers kwamen eerder een vastlopen van het spel tegen tijdens de zoektocht ‘True Love’s Treasure’.

– Spelers kunnen nu verder komen in de zoektocht en samen met Logan de schat zoeken!

2. Adelaar en de Stormmissie:

– Probleem opgelost waarbij Gust in de lucht zweefde en verzamelpunten zich in de lucht bevonden.

– Windstoten en grondstoffen staan ​​nu op de grond, waardoor deze obstakels worden geëlimineerd.

3. Matilda’s huisbug:

– De bug opgelost die ervoor zorgde dat Matilda’s huis verdween, waardoor de voltooiing van de hoofdverhaallijn-missie werd belemmerd.

4. Verbetering van de gebruikersinterface voor sociale relaties:

– Het UI-probleem met sociale relaties is opgelost, waardoor spelers naar beneden kunnen scrollen en alle personages kunnen bekijken.

5. Unsuur’s plaatsvervangend cap-fix:

– De bug waarbij Unsuur de plaatsvervangend pet droeg, wat resulteerde in een kaal uiterlijk, is opgelost. Unsuur, de charmante plaatsvervanger van het Burgerkorps, heeft nu zijn normale uiterlijk weer terug.

Nintendo Switch-release

De 1.1.4.2-update is nu beschikbaar op de Nintendo Switch en brengt deze essentiële oplossingen naar spelers op dit platform.

Deze bugfixes lijken misschien klein, maar ze hebben een aanzienlijke impact op je gameplay-ervaring. Je wordt niet langer gehinderd door spelbevriezingen of zwevende karakters. Je reis in Sandrock kan nu soepel verdergaan.

Spelerfeedback

PM Studios heeft blijk gegeven van toewijding aan het luisteren naar feedback van spelers en het actief verbeteren van de game. Jouw stem doet ertoe, en deze update is het bewijs van de toewijding van de ontwikkelaar om My Time at Sandrock zo goed mogelijk te maken.

Conclusie

Samenvattend is de release van My Time at Sandrock-update 1.1.4.2 een bewijs van de toewijding van de ontwikkelaar om een ​​eersteklas game-ervaring te leveren. Met bugfixes die zorgen voor een soepelere gameplay en een oplossing voor het Logan-voorstelprobleem, kunnen spelers ongehinderd genieten van hun avonturen in Sandrock. Houd toekomstige updates in de gaten terwijl de wereld van Sandrock zich blijft ontwikkelen.

Veelgestelde vragen
 • Vraag 1: Hoe lang duurt mijn tijd bij Sandrock?
  • My Time at Sandrock is een open-wereld sandbox-game waarin spelers kunnen bouwen, bewerken en verbindingen kunnen leggen in het charmante stadje Sandrock.
 • Vraag 2: Hoe krijg ik de 1.1.4.2-update?
  • De update is beschikbaar op de Nintendo Switch. Je kunt het meestal downloaden via het updatesysteem van het platform.
 • Vraag 3: Zijn deze bugfixes exclusief voor de Nintendo Switch-versie?
  • Nee, de bugfixes en verbeteringen worden doorgaans toegepast op alle platforms waarop My Time at Sandrock beschikbaar is.
 • Vraag 4: Zullen er in de toekomst meer updates zijn?
  • Ontwikkelaars brengen vaak updates uit om de gameplay te verbeteren en problemen op te lossen. Houd de officiële aankondigingen in de gaten voor toekomstige updates.
 • Vraag 5: Kan ik nog steeds van het spel genieten als ik deze bugs niet ben tegengekomen?
  • Absoluut! Zelfs als je deze specifieke bugs niet hebt ondervonden, verbetert de update de algehele stabiliteit en kwaliteit van het spel.