Ooblets – fysieke release

Ooblets – fysieke release

Dankzij Fangamer weten we nu dat Ooblets in fysieke vorm op Nintendo Switch zal verschijnen. Naast het spel op een cartridge, wordt elk exemplaar geleverd met een set van drie kunstkaarten met een ansichtkaartthema en een opvouwbare kaart. Wie van tevoren bestelt, krijgt ook een vel stickers.

video
play-rounded-fill

Over Ooblets

In Ooblets is het gemakkelijk om nieuwe vrienden te maken. Breng je dagen door met het opknappen van je boerderij, het grootbrengen van rare vriendjes, het meedoen aan dance-offs, het ontwerpen van je huis en het helpen van de burgemeester om Badgetown te redden!

Kenmerken

– Kies uit een breed scala aan unieke kleding en accessoires voor je personage. Verbouw gewassen uit andere werelden op je boerderij, maak er lekkernijen van en verkoop ze in de stad. Stel je eigen team van ooblets samen om deel te nemen aan op kaarten gebaseerde dansgevechten, een level omhoog te gaan en nieuwe moves te ontgrendelen. Je hebt veel te maken met dagelijkse uitdagingen, danstoernooien, stadsmissies en badges. Geef geschenken aan het soort vreemde mensen dat in Badgetown woont en sluit vriendschap met hen.

Begin met een vervallen hut en maak er een prachtig huis van met veel opties voor meubels en decoraties.

– Run je eigen winkel in de stad en verkoop dingen die je hebt gemaakt of gevonden. Speel een heleboel leuke spelletjes – Help de burgemeester om de stad te redden en ontdek onderweg meer over Oob. Verken veel plaatsen, zoals de promenade met arcades in Port Forward, de griezelige moerassen van Nullwhere en de bevroren toppen van Tippytop (en je kunt de ooblets aaien)

De digitale versie van de game komt deze zomer naar Nintendo Switch, maar de versie in doos komt pas in het vierde kwartaal van 2022 uit.

Ad