Ooblets – Launch trailer

Ooblets – Launch trailer

Glumberland heeft een lanceringstrailer uitgebracht voor zijn nieuwe game, Ooblets, een levenssimulatiegame waarin je wezens verzamelt.

Over Ooblets

In Ooblets is het gemakkelijk om nieuwe vrienden te maken. Breng je dagen door met het opknappen van je boerderij, het grootbrengen van rare kleine vrienden, het concurreren in dance-offs, het ontwerpen van je huis en het helpen van de burgemeester om Badgetown te redden!

video
play-rounded-fill

Kenmerken

– Kies uit een breed scala aan unieke kleding en accessoires voor je personage. Kweek gewassen uit andere werelden op je boerderij, maak er lekkernijen van en verkoop ze in de stad.

Bouw je eigen team van ooblets om deel te nemen aan op kaarten gebaseerde dansgevechten, een level omhoog te gaan en nieuwe moves te ontgrendelen. Je hebt veel te maken met dagelijkse uitdagingen, danstoernooien, stadsmissies en badges. Geef cadeaus en sluit vriendschap met de nogal vreemde inwoners van Badgetown

– Begin met een vervallen hut en verander het in een prachtig huis met veel opties voor meubels en decoraties.

– Run je eigen winkel in de stad en verkoop dingen die je hebt gemaakt of gevonden. Speel een heleboel leuke spelletjes

– Help de burgemeester de stad te redden en ontdek onderweg meer over Oob. Verken veel plaatsen, zoals de promenade met arcades in Port Forward, de griezelige moerassen van Nullwhere en de bevroren toppen van Tippytop (en je kunt de ooblets aaien)

Ad