OPUS: Echo of Starsong – Full Bloom Edition, onverwachte release

OPUS: Echo of Starsong – Full Bloom Edition, onverwachte release

OPUS: Echo of Starsong – Full Bloom Edition is onlangs onthuld voor Nintendo Switch en fans kunnen er nu van genieten. Dat klopt, er is onverwachts een andere titel op het systeem uitgebracht als onderdeel van de Indie World Showcase.

In dit verhalende puzzelspel moet je ongrijpbare asteroïden vinden, interactie hebben met een diverse cast van mensen en het raadsel van sterrenliederen oplossen. Eda, een tiener die ongewone geluidsgolven kan horen die bekend staan ​​als sterrenliedjes, ontmoet een jonge man die op zoek is naar hun bron. Ze gingen de diepte in om een ​​oud verhaal te beantwoorden.

video
play-rounded-fill

Over OPUS: Echo of Starsong – Full Bloom Edition

De ultieme versie van het avonturenspel in visuele romanstijl, OPUS: Echo of Starsong – Full Bloom Edition, bevat nu geheel nieuwe voice-acting. Duik erin en beleef een interstellair avontuur door liefde die de tijd overstijgt.

Spelers spelen als de verbannen heer Jun, die wordt vergezeld door Eda, een door oorlog wees geworden heks, in een wetteloos zonnestelsel tijdens het hoogtepunt van een goudkoorts in de ruimte. Terwijl ze jagen op met schatten gevulde asteroïden van traditie en kennis, beginnen ze aan een reis van zelfontdekking. Maar wat een gelukkige ontmoeting lijkt, wordt een last voor het leven… Zal Jun, nu een oudere man, zijn vriendin voor de laatste keer zien?

EEN VEELLAAGS VERHAAL

Ervaar een hoofdverhaal van 7-10 uur met een hartverscheurende climax, evenals 2-5 uur extra zijmissies voor degenen die kennis eten als ontbijt. Het is helemaal aan jou hoe ver je gaat. De fijne kneepjes die deze planeet te bieden heeft, zijn er om in je eigen tempo te ontdekken.

EEN AANBIDDELIJKE PERSONAGES

Vorm verbindingen, deel liefde en liefdesverdriet en ga samen uitdagingen aan. Elk personage heeft een ander doel om aan dit avontuur te beginnen. Leer niet alleen wat er in hun geschiedenis is gebeurd, maar ook wat hen maakt tot wie ze zijn.

SPEEL VEILIG OF RISICO ALLES

Bekijk honderden willekeurige ontmoetingen en kies of je de dobbelstenen wilt gooien of niet.

Moet je echt proberen wat geld te verdienen met een premie op je hoofd? Hoe zit het met het gestrande schip? Het kunnen piraten zijn die zich in het volle zicht verstoppen! Het lot van jou en je bemanning ligt in jouw handen.

DUIZENDEN ADEMBENEMENDE ASTERODEN

Terwijl je door het universum reist, kom je asteroïden, ondergrondse ruimtestations en grote steden tegen. Ontdek een kosmos waar de mensheid leeft te midden van drijvende rotsforten.

MUZIKALE LICHTE PUZZELS

Luister naar het juiste geluid op de sterrenkaart om de legendarische asteroïden te lokaliseren. Verken vervolgens te voet de asteroïden, waarbij u geluidsgolven afstemt op de patronen van oude poorten om vooruitgang te boeken en hun mysteries te ontrafelen. De puzzels zijn eenvoudig gehouden om een ​​ontspannende en laagdrempelige ervaring te creëren!

Ad