Orangeblood gepland voor begin 2020

Orangeblood gepland voor begin 2020

Uitgever Playism en ontwikkelaar Grayfax Software lanceren voor volgend jaar Orangeblood. Orangeblood werd eerder aangekondigd in november 2019 en wordt begin 2020 gelanceerd voor de Nintendo Switch.

video

Over Orangeblood

Orangeblood is een turn-based RPG met vier schattige Aziatische soldaatmeisjes die de demonen moeten verslaan en hun wereld verwoesten. Er wordt gezegd dat de game een eenvoudige maar diepe turn-based gunfighting heeft die het allemaal afrondt met een geweldige soundtrack.

199X, New Koza

Het is het einde van de 20e eeuw, op een historische tijdlijn die anders is dan we weten. Een kunstmatig eiland voor de kust van Okinawa zoemt met een vuile, exotische sfeer – en het is geweldig!

Roest en vervaagd beton glinsteren in de ochtendzon en het neonlicht in de late nacht en laten de verschillende gezichten van het eiland zien.

Geweldige soundtrack

Laat je meeslepen door de subtropische zon, het geluid van de golven en de geur van vochtige wiet, en laat je meeslepen door een paar diepe diepten en onbekende klassiekers uit de hiphop uit de jaren 1990. Het maakt niet uit of je op een bank aan het chillen bent op een dak, een drankje aan de bar of dwazen in een vuurgevecht in een schetsmatig steegje – deze dope-ass tracks brengen je in beweging!

Vier “Kawaii” soldaten

Hey jij! Houd je van hardcore avonturen waarin je de rol opneemt van een nog hardere badass die de taak heeft om een ​​hoop demonen te verslaan? Nou, ik ook, maar soms is het leuk om iets een beetje anders uit te proberen, weet je?

Deze vier schattige Aziatische meisjes geven niets om kleine fotostickers … Ze spelen liever met een geweer van 7,62 x 39 mm en vuile, vuile contanten!

Eenvoudig maar diep Turn-based Gunfighting

Gebruik eenvoudige bedieningselementen om kwaadaardige bendeleden en moordende robots te verslaan! In New Koza kun je 24/7 willekeurig gegenereerde en extreem krachtige wapens kopen.

Laad een shotgun zo krachtig dat je jezelf zou verbranden om te proosten als het gas lekt en een aantal gloednieuwe brandwerende sneakers, een groep psychotische yakuza-misdadigers vinden en persoonlijk een handgeschreven uitnodiging voor BEATDOWN TOWN bezorgen!

Er is ook een hond!
Woeff!

Ad