Orangeblood komt Q2 2020

Orangeblood komt Q2 2020

PLAYISM en Grayfax Software hebben de releasedatum voor Orangeblood aangekondigd. Orangeblood wordt digitaal gelanceerd voor de Nintendo Switch in Q2 2020.

De game speelt zich af in een alternatief Japan uit de late 20e eeuw, waar de yakuza het kunstmatige eiland New Koza regeren.

video
play-rounded-fill

Over Orangeblood

Orangeblood, een JRPG geïnspireerd op de hiphop uit de jaren 90, neemt de pc over op 14 januari 2019. Nintendo Switch-, PlayStation 4- en Xbox One-releases verschijnen in Q2 2020 op 20-inch velgen.

Uitgever PLAYISM en ontwikkelaar Grayfax Software nodigen gangstas uit voor een alternatieve geschiedenis van Japan aan het einde van de 20e eeuw, waar criminele syndicaten het door mensen gemaakte eiland New Koza regeren.

Leid Vanilla, een gevangene van een bendeoorlog, bood haar vrijheid in ruil voor het voltooien van een uiterst geheime missie gehuld in mysterie. Vanilla zal een bemanning van vasthoudend-toch-schattige metgezellen bouwen om haar vrijheid te helpen verdienen, en chaos evenals zoete buitdruppels volgen.

Plunder de best willekeurig gegenereerde geweren en pantserversterkende schoppen die een crimineel kan vinden, inclusief legendarische apparatuur met unieke vaardigheden. Haal de “bid” uit “spray”, tactisch herladen om je verdediging op peil te houden en gebruik speciale vaardigheden om vijanden neer te maaien. New Koza zit vol met gangsters, robots en andere bedreigingen, maar een snelle stop bij een automaat zal je feestje opfrissen voor het volgende vuurgevecht.

Groove mee naar de hiphop-soundtrack in en uit de strijd. Handgemaakte karakter sprites hebben een gepixelde esthetiek die overeenkomt met het tijdperk van de muziek. Spring in geweerschotactie die fris blijft terwijl het willekeurige versnellingssysteem, de kunststijl en de soundtrack van elkaar spelen.

Grayfax, enige developer van Orangeblood

I wanted to make an immersive story with g-funk tunes where the only things that matter are your guns, sweet shoes, and the good times you have with them. Randomly generated gear means each encounter can be just as unpredictable as the island of New Koza itself, but the good times will be guaranteed.