Orbital Bullet – Launch trailer

Orbital Bullet – Launch trailer

De debuuttrailer van de actie-platformgame Orbital Bullet is gepost door Assemble Entertainment en SmokeStab. De game heeft al zijn debuut gemaakt na een paar weken geleden aangekondigd te zijn voor het platform.

Alle activiteiten in Orbital Bullet vinden plaats in een cirkelvormig patroon en het is een snelle 360° actie-platformgame met roguelite-kenmerken. Gebruik lichaamsveranderingen, crafting, upgrades en zware wapens om je een weg te banen door verschillende willekeurige werelden.

video
play-rounded-fill

Over Orbital Bullet

GOEDE ROGUE-LITE-ACTIE MET TRIGGERVINGERLIKKEN

– 360° hard-core vuurgevecht: projectielen bewegen in een 360°-patroon, waardoor een geheel nieuw en ongeëvenaard gevoel van vuurgevechten ontstaat.

– “Nog een run, please” Verslavende gameplay wordt gegarandeerd door procedureel gegenereerde planeten, stoere tegenstanders, stoere bazen, een verscheidenheid aan wapens en game-veranderende upgrades.

– Je kunt vijanden neerschieten en vernietigen met een lading van je superjachtgeweer of de meest lonende langeafstandsgebogen sluipschutters maken die je ooit hebt gemaakt. Of neig je meer naar het lanceren van raketten, kerel?

– Elke dood is permanent, maar laten we eerlijk zijn, doodgaan is de helft van het plezier in deze snelle, oneindige pixelachtige actie.

EEN SYSTEEM VAN DEATH-TETTENDE VOORUITGANG Weinig of geen vooruitgang boeken? We hebben je gedekt, dus maak je geen zorgen! Je kunt Nanobytes gebruiken om upgrades en talenten te kopen die permanent zijn na elk overlijden.

– Een grotere medische rugzak of een extra schild kan je helpen om wat langer te leven.

– Schakel anders het combo-systeem in om het spel aanzienlijk te versnellen en bepaalde vermenigvuldigers te krijgen voor gelddalingen en EXP.

– vind je het startwapen dat je hebt gekregen niet leuk? Grijp ze meteen terug door een nieuwe, sterkere te ontgrendelen.

FRAG-TASTISCHE HERSPEELBAARHEID ZONDER GRENZEN – Met onze dynamische vaardigheidsbomen kun je je eigen unieke vaardigheidsboom creëren. Maak slimme keuzes om vaardigheden te versterken en nieuwe krachtpieken te bereiken, aangezien de voortgangsboom van het spel elke keer dat je speelt, varieert.

– We hebben meerdere vuurwapens nodig. Ontdek, verkrijg of ontgrendel meer dan 38 unieke vuurwapens, wapenupgrades en andere krachtverhogende bonussen die je manier van spelen zullen veranderen.

– Ontgrendel vier verschillende klassen, elk met een unieke vaardigheidsboom, zoals de met geschutskoepel zwaaiende Engineer of de door vuur aangedreven Hellion.

– Ben jij het soort persoon dat houdt van ouderwets gekwetst worden? Het spel wordt merkbaar moeilijker (samen met een paar andere verrassingen) met elke succesvolle run die je voltooit totdat je streak verloopt, wat goed is omdat we een streak-systeem hebben. Maar maak je geen zorgen, je hebt veel kansen om te overlijden.

HEERLIJKE muziek – De beukende elektronische soundtrack van Juha Korpelainen & Niilo Takalainen is opgenomen in Orbital Bullet. Je kunt tenminste naar vrolijke muziek luisteren als je vaak sterft.

Op dit moment is de game Orbital Bullet verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop.