Ori and the Blind Forest: Definitive Edition – Eerste 15 minuten

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition – Eerste 15 minuten

Kijk je uit naar Ori and the Blind Forest: Definitive Edition voor Nintendo Switch? Dat doen wij zeer zeker. Dankzij ContraNetwork kun je nu de eerste 15 minuten van het spel bekijken.

video
play-rounded-fill

Over Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

Het bos van Nibel sterft. Nadat een krachtige storm een ​​reeks verwoestende gebeurtenissen in gang heeft gezet, moet een onwaarschijnlijke held op reis gaan om zijn moed te vinden en een duistere vijand tegenkomen om zijn huis te redden.

“Ori and the Blind Forest” vertelt het verhaal van een jonge wees bestemd voor heroïek, via een visueel verbluffende actie-platformer gemaakt door Moon Studios.

Met handgeschilderde kunstwerken, zorgvuldig geanimeerde karakterprestaties en een volledig georkestreerde score, onderzoekt “Ori and the Blind Forest” een diep emotioneel verhaal over liefde en opoffering, en de hoop die in ons allemaal bestaat.

NIEUW IN DE DEFINITIEVE EDITIE

  • Boordevol nieuwe en aanvullende inhoud: nieuwe gebieden, nieuwe geheimen, nieuwe vaardigheden, meer verhaalreeksen, meerdere moeilijkheidsgraden, volledige backtracking-ondersteuning en nog veel meer!
  • Ontdek het verleden van Naru in twee gloednieuwe omgevingen.
  • Beheers twee krachtige nieuwe vaardigheden – Dash en Light Burst.
  • Vind nieuwe geheime gebieden en verken Nibel sneller door te teleporteren tussen Spirit Wells.

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition wordt digitaal gelanceerd voor de Nintendo Switch op 27 september 2019. Een gratis demo van de game is nu ook beschikbaar in de Nintendo Switch eShop in alle regio’s.