Ori and the Blind Forest Definitive Edition komt op 27 September!

Ori and the Blind Forest Definitive Edition komt op 27 September!

Nou, we gokten het gisteren, maar … Xbox Games Studio en Moon Studios brengen de briljante Ori and the Blind Forest: Definitive Edition naar de Nintendo Switch.

Definitive Edition

De Definitieve Editie bevat allemaal dezelfde gebieden en hetzelfde verhaal als de originele Ori and the Blind Forest, maar met enkele unieke toevoegingen. De grootste hiervan zijn een paar gloednieuwe gebieden genaamd de Black Root Burrows en de Lost Grove. Ontworpen om een ​​uitbreiding van de geschiedenis van het spel te zijn, richten de Burrows zich prominent op het verleden van Naru. Uitvoerend producent Mark Coates verklaart dat spelers:

“… ontdek haar wortels, waar ze vandaan komt, en je leert een beetje meer over haar als personage en waarom ze misschien gedwongen is om sommige dingen te doen die ze later in het spel doet. Het is allemaal verweven met de al bestaand verhaal. “

Met de Black Root Burrows en Lost Grove kan Ori nieuwe vaardigheden opdoen.

Komt binnenkort

De prachtige 2D-platformgame werd aangekondigd tijdens de Indie World-presentatie van vanmiddag. Je kunt Ori and the Blind Forest: Definitive Edition kopen op 27 september 2019.

Framerate voor zowel gedockt als undocked zijn onthuld en het is 1080p en 60fps gedokt en 720p en 60fps undocked.

Ad