Ori and the Blind Forest: Definitive Edition – Launch Trailer

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition – Launch Trailer

Nintendo heeft zojuist de officiële lanceringstrailer voor de Definitieve Editon van Ori en het Blinde Bos op Nintendo Switch uitgebracht.

Het bos van Nibel sterft. Nadat een krachtige storm een reeks verwoestende gebeurtenissen in gang heeft gezet, moet Ori op reis gaan om moed te vinden en een duistere vijand tegenkomen om het bos van Nibel te redden.

video

Over Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

“Ori and the Blind Forest” vertelt het verhaal van een jonge wees bestemd voor heroïek, via een visueel verbluffende Action-Platformer gemaakt door Moon Studios. Met handgeschilderde illustraties, zorgvuldig geanimeerde karakterprestaties, een volledig georkestreerde score en tientallen nieuwe functies in de Definitieve Editie,

“Ori and the Blind Forest” onderzoekt een diep emotioneel verhaal over liefde en opoffering, en de hoop die in ons allemaal bestaat.

Korte intro

Ik ga dit kort en krachtig houden; Ori and the Blind Forest – Definitive Edition is een absoluut meesterwerk! Het is gewoon een must voor de verzameling van elke gamer en het is een droom die uitkomt op de Nintendo Switch!

Ad