Ori and the Blind Forest demo beschikbaar

Ori and the Blind Forest demo beschikbaar

Nintendo Europa heeft op hun website aangekondigd dat er een demo beschikbaar zal zijn voor de uitstekende Ori and the Blind Forest: Definitive Edition.

Het is de perfecte kans om de 2D-platformer te bekijken voordat deze op de Nintendo Switch wordt uitgebracht. Het spel zal ook beschikbaar zijn voor pre-load op hetzelfde moment dat de demo arriveert.

Over Ori and the Blind Forest

Het bos van Nibel sterft. Nadat een krachtige storm een reeks verwoestende gebeurtenissen in gang heeft gezet, moet Ori op reis gaan om moed te vinden en een duistere vijand tegenkomen om het bos van Nibel te redden.

Winnaar van verschillende prestigieuze prijzen, Ori and the Blind Forest vertelt het verhaal van een jonge wees bestemd voor heroïek, via een visueel verbluffende actieplatform gemaakt door Moon Studios. Met handgeschilderde kunstwerken, zorgvuldig geanimeerde karakterprestaties, een volledig georkestreerde score en tientallen nieuwe functies in de Definitieve editie, onderzoekt Ori en het blinde bos een diep emotioneel verhaal over liefde, opoffering en de hoop die in ons allemaal bestaat.

Ad