Ori and the Blind Forest & Ori and the Will of the Wisps fysieke releases in december

Ori and the Blind Forest & Ori and the Will of the Wisps fysieke releases in december

Iam8Bit bevestigde dat zowel de uitstekende 2D-platformgames van Moon Studios en Xbox Game Studios, Ori and the Blind Forest en Ori and the Will of the Wisps in december fysieke edities zullen krijgen.

Natuurlijk kondigde het bedrijf een duurdere fysieke versie van Ori and the Will of the Wisps aan, die ook in december verschuldigd is voor $ 150, maar ze hebben potentiële klanten verzekerd dat er regelmatig edities zullen zijn van zowel Ori als de Blind Forest & Ori en de Will of the Wisps voor Nintendo Switch die in december uitkomt.

Ori and the Will of the Wisp

Van de makers van Ori and the Blind Forest komt het langverwachte vervolg, Ori and the Will of the Wisps. Ga op een geheel nieuw avontuur in een uitgestrekte en exotische wereld waar je torenhoge vijanden en uitdagende puzzels tegenkomt tijdens je zoektocht om Ori’s ware bestemming te ontdekken.

Dompel jezelf onder in een handgemaakte verhalende ervaring met diep emotionele verhalen, opvallend mooie omgevingen en een verbluffende soundtrack.

Leer nieuwe vaardigheden om Ori door een reis vol onnoemelijk gevaar te loodsen met nieuw verworven spiritwapens, spreuken en aanvallen. Gebruik een geheel nieuw shard-systeem om Ori’s nieuwe vaardigheden te versterken.

Neem het op tegen levensgrote bazen en zoek hulp van een uitgebreide cast van nieuwe personages die je zullen helpen Ori’s mysterieuze lot te ontdekken.

Race naar de top van de ranglijsten in de geheel nieuwe Spirit Trials-modus waarin spelers sprinten, graven, worstelen en naar hoge scores springen in unieke speed-run-uitdagingen gedurende het spel.

Ad