Ori And The Will Of The Wisps – Collector’s Edition aangekondigd

Ori And The Will Of The Wisps – Collector’s Edition aangekondigd

Bovenop de opwindende aankondiging van Ori and the Will of the Wisps, onthulde Nintendo dat een Collector’s Edition met beide games voor $ 150 beschikbaar zal zijn op iam8bit.com.

Ori Collector’s Edition

De Ori-serie staat bovenaan de mantel van grootsheid van platformen – artistiek diepgaand, technisch indrukwekkend en obsessief afgestelde gameplay. En voor de allereerste keer zijn Ori and the Blind Forest en zijn opvolger, Ori en Will of the Wisps samen beschikbaar in een premium fysieke Collector’s Edition.

Op ware iam8bit-manier hebben we geen detail gespaard en intensief samengewerkt met ontwikkelaar Moon Studios om deze perfect aangepaste collectie te creëren. Het begint met een transformerende glow-in-the-dark-doos die fungeert als displaybasis voor de showstopper van de set – een majestueus kunstwerk in glas-in-stijl, alsof het uit de kathedraal van de Spirit Tree is gehaald.

Van daaruit word je getrakteerd op zelden geziene productiekunst in meerdere pakketten: ‘The Flora & Fauna of Ori’ Field Guide, een schetsboekzine en een set kunstkaarten om te verzamelen, plus digitale downloads voor beide soundtracks en een exclusieve glow-in-the-dark-pin met Ori en Ku. Deze Ori Collector’s Edition is exclusief voor iam8bit en wordt wereldwijd verzonden, maar is slechts een beperkte tijd beschikbaar.

Kenmerken

  • Premium ‘Transforming’ display box met glow-in-the-dark finish
  • Majestueus kunstwerk in gebrandschilderd glas
  • Veldgids “The Flora & Fauna of Ori”
  • Sketchbook Zine, met zelden geziene productiekunst
  • Collectible Art Card Set
  • Hard email, glow-in-the-dark pin
  • Digitale downloadkaarten voor Ori and the Blind Forest en Ori and the Will of the Wisps soundtracks door componist Gareth Coker
  • Fysieke edities van Ori and the Will of the Wisps and Ori and the Blind Forest, met exclusieve, omkeerbare hoesafbeeldingen (regiovrij – wereldwijde compatibiliteit)
Ad