Ori and the Will of the Wisps draait op 60 fps handheld en docked

Ori and the Will of the Wisps draait op 60 fps handheld en docked

Ori and the Will of the Wisps is beschikbaar in de Nintendo Switch eShop als onderdeel van een verrassingsaankondiging tijdens de Nintendo Partner Direct.

Je zult blij zijn te weten dat de voorheen exclusieve Xbox One-console op de Nintendo Switch draait met een verblindende 60 fps in zowel handheld-modus als in dock-modus, wat duidelijk een behoorlijke prestatie is.

Het team van Moon Studios zegt dat ze het in feite “hebben geoptimaliseerd”. U kunt ook de luxe collectorseditie reserveren die in december 2020 moet verschijnen.

Over Ori and the Will of the Wisps

Van de makers van Ori and the Blind Forest komt het langverwachte vervolg, Ori and the Will of the Wisps. Beleef een geheel nieuw avontuur in een uitgestrekte en exotische wereld waar je torenhoge vijanden en uitdagende puzzels zult tegenkomen tijdens je zoektocht om Ori’s ware bestemming te ontdekken.

Dompel jezelf onder in een handgemaakte verhalende ervaring met diep emotionele verhalen, opvallend mooie omgevingen en een verbluffende soundtrack.

Leer nieuwe vaardigheden om Ori door een reis vol onnoemelijk gevaar te loodsen met nieuw verworven spiritwapens, spreuken en aanvallen. Gebruik een geheel nieuw shard-systeem om Ori’s nieuwe vaardigheden te versterken.

Neem het op tegen levensgrote bazen en zoek hulp van een uitgebreide cast van nieuwe personages die je zullen helpen Ori’s mysterieuze lot te ontdekken.

Race naar de top van de ranglijsten in de geheel nieuwe Spirit Trials-modus waarin spelers sprinten, graven, worstelen en naar hoge scores springen in unieke speed-run-uitdagingen gedurende het spel.