Ori and the Will of the Wisps is beschikbaar

Ori and the Will of the Wisps is beschikbaar

Microsoft en Nintendo hebben aangekondigd dat het vervolg op de magische Ori and the Blind Forest beschikbaar is via de Nintendo Switch eShop.

video

Over Ori and the Will of the Wisps

Ontdek Ori’s ware bestemming

Spring in een geheel nieuw avontuur in een uitgestrekte, exotische wereld waar je torenhoge vijanden en uitdagende puzzels zult tegenkomen tijdens je zoektocht om Ori’s lot te ontdekken.

Dompel jezelf onder in een handgemaakte verhaalervaring

Ontdek Ori’s ware bestemming in dit emotionele en boeiende verhaalgestuurde avontuur met een verbluffende soundtrack. Verken uitgestrekte, exotische en opvallend mooie omgevingen.

Beheers nieuwe vaardigheden

Leid Ori door een reis vol onnoemelijk gevaar met nieuw verworven spiritwapens, spreuken en aanvallen. Gebruik een geheel nieuw Shard-systeem om Ori’s nieuwe vaardigheden te versterken en je speelstijl aan te passen.

Neem het op tegen epische vijanden en uitdagende puzzels

Ontmoet meer dan levensgrote bazen en zoek hulp van een uitgebreide cast van nieuwe personages die je zullen helpen Ori’s mysterieuze lot te ontdekken.

Ervaar een nieuwe spannende modus

Race naar de top van de ranglijsten in de geheel nieuwe Spirit Trials-modus waarin spelers sprinten, graven, worstelen en naar hoge scores springen in unieke speed-run-uitdagingen gedurende het spel.