Ori – The Collector’s Edition komt terug!

Ori – The Collector’s Edition komt terug!

De Ori-serie staat op de top van platform-grootheid: artistiek diepgaande, technisch indrukwekkende en obsessief afgestemde gameplay.

En nu voor de tweede keer (want ja, het was al eerder gedaan en we hebben er een om het te bewijzen) lijkt de collector’s edition terug te zijn op veler verzoek. Ori and the Blind Forest en zijn opvolger, Ori en Will of the Wisps zijn dankzij iam8bit.

samen verkrijgbaar in een premium fysieke Collector’s Edition.

video
play-rounded-fill

Collector’s edition

In echte iam8bit-mode hebben ze geen enkel detail gespaard en intensief samengewerkt met ontwikkelaar Moon Studios om deze perfect aangepaste collectie te creëren. Het begint met een transformerende glow-in-the-dark-doos die fungeert als een displaybasis voor de showstopper van de set – een majestueus kunstwerk in glas-in-loodstijl, alsof het is geëxtraheerd uit de kathedraal van de Spirit Tree.

Vanaf daar word je getrakteerd op zelden geziene productiekunst in meerdere pack-ins: “The Flora & Fauna of Ori” Field Guide, een schetsboekzine en een set verzamelbare kunstkaarten, plus digitale downloads voor beide soundtracks en een exclusieve glow-in-the-dark pin met Ori en Ku.

Kenmerken

  • Premium “transformerende” displaydoos met glow-in-the-dark finish
  • Majestueus kunstwerk in gebrandschilderd glas
  • Fieldgids “De flora en fauna van Ori”
  • Schetsboek Zine, met zelden geziene productiekunst
  • Verzamelbare kunstkaartenset
  • Hard emaille, glow-in-the-dark pin
  • Digitale downloadkaarten voor Ori and the Blind Forest en Ori and the Will of the Wisps soundtracks van componist Gareth Coker

Ga zeker naar iam8bit om er nu een te reserveren, want deze zal waarschijnlijk slechts voor een beperkte tijd (weer) beschikbaar zijn.

Een must-have voor elke Ori-fan. En als je het toch mist…. mis de Ori-ervaring niet en krijg de games digitaal. Zonder enige twijfel staan ​​ze allebei in mijn top 10 aller tijden.

Ad