Originele Bayonetta-stem weigerde slecht loon aanbod

Originele Bayonetta-stem weigerde slecht loon aanbod

Bayonetta’s originele stemactrice, Hellena Taylor, legde op Twitter uit waarom ze niet in Bayonetta 3 zit, dat eind deze maand uitkomt en is gemaakt door Nintendo en Platinum-spellen. Taylor zegt dat ze werd gevraagd om Bayonetta opnieuw te spelen in Bayonetta 3 en dat ze maximaal £ 4.000 kreeg aangeboden.

Dit is een zeer laag bedrag voor een stemacteur in een grote game van een grote uitgever. Ze heeft mensen verteld dat als ze niet naar de wedstrijd willen, ze de $ 60 kunnen geven aan een goed doel naar keuze.

Hellena Taylor over het feit dat ze niet in Bayonetta 3 zit

“Bayonetta-franchise heeft ongeveer $ 450 miljoen verdiend. Dat is exclusief merchandise. Ik train al zeven en een half jaar als acteur. Drie jaar aan de London Academy of Music and Dramatic Art en vier en een half jaar in Los Angeles”

“Hoeveel dacht Platinum dat dit waard was? Ze wilden me uit het spel kopen door me het laatste bod te doen, namelijk $ 4000 US. Dit is een belediging voor mij, het werk dat ik in dit spel heb gestoken , en de fans.

“Ik vraag fans om weg te blijven van deze game en het geld dat ze eraan zouden uitgeven in plaats daarvan aan een goed doel te geven.”

“Het enige wat ik wilde was een leefbaar loon dat eerlijk en fatsoenlijk was. Ook al was wat ze deden legaal, het was verkeerd.

“Boycotten is jouw keuze, en het is prima als je dat niet doet.”

“Ik besloot op te komen voor alle getalenteerde mensen die niet genoeg betaald krijgen”

“Hierdoor voelde ik me slecht en dacht ik dat ik dakloos zou worden, wat moeilijk voor me was.”

“Bayonetta komt altijd op voor mensen met minder macht en voor wat juist is. En nu sta je achter haar. Dank je”

“Ik probeerde voor de rol, en ik deed het heel goed. Toen stuurden ze me een beledigend aanbod, dus ik dacht erover om Hideki Kamiya te schrijven en deed dat. Ik ging toen naar hem toe en vroeg hem hoeveel ik” m waard. Een vriend schreef hem in het Japans en ik kreeg een antwoord van hem waarin hij zei dat hij me erg waardeert en wat ik voor de game heb gedaan, en dat de fans echt willen dat ik hem lees. Toen kreeg ik een betere bod, dat was $ 4000.”

“Platinum zei dat ik het druk had en een zwaar schema had… Ik had eigenlijk alleen maar tijd. Ik wens de nieuwe actrice veel succes, maar ze doet de stem van Bayonetta niet. Ik maakte dat geluid. Ze heeft niet het recht om dingen te tekenen als Bayonetta, net zoals ik niet het recht heb om te tekenen als Eva Green, ook al was ik haar papegaai in de videogame The Golden Compass.

Ze bedankt de fans voor hun steun aan het einde.

Persoonlijke mening

Laat me in het kort zeggen dat dit niet de manier is om dingen aan te pakken. En de opmerkingen over de nieuwe stemactrice die de stem niet heeft, het recht etc. Goed een stem geven aan een personage in welke hoedanigheid dan ook is iets waar intellectueel eigendom een ​​rol in speelt, en eerlijk gezegd bezit Hellena die niet, en is ze dus ‘slechts’ gecast voor een rol. Om dit in perspectief te plaatsen: we hebben Charles Martinet (de iconische stem van Mario) niet zien klagen over het spelen van de tweede viool naast Chris Pratt in de Super Mario Bros. Movie.

Natuurlijk klinkt het genoemde loon slecht, daar ben ik het niet mee oneens, maar kom op Hellena, wees de grotere persoon hierin.

Ad