Originele No More Heroes beoordeeld

Originele No More Heroes beoordeeld

Er is ander interessant nieuws over Suda51’s No More Heroes-serie, waarvan de derde aflevering op de Nintendo Switch zal verschijnen.

Het Digital Game Rating Committee van Taiwan lijkt een nieuwe lijst voor de originele No More Heroes op Nintendo Switch te hebben geplaatst. De eerste game in de nu cult-klassieke serie die oorspronkelijk in 2007 op de Wii werd uitgebracht, met verbeterde poorten die in 2010 op PS3 en Xbox 360 worden gelanceerd.

No More Heroes 1 en 2 komen?

In een interview een paar jaar geleden zei No More Heroes-regisseur Goichi “Suda 51” Suda dat ze in gesprek waren met Marvelous entertainment over het beschikbaar maken van de eerdere inzendingen in de serie op Nintendo Switch.

Als deze vermelding klopt, lijkt het erop dat ze er eindelijk in zijn geslaagd om Marvelous te overtuigen om door te gaan met port.Natuurlijk bevestigt dit niet 100% dat de game naar Nintendo Switch gaat – aangezien uitgevers en ontwikkelaars hun van tijd tot tijd.

Over No More Heroes

Travis Touchdown zou de grootste huurmoordenaar in de Amerikaanse geschiedenis kunnen worden – als hij er zijn zinnen op zet. Natuurlijk zijn er overal afleidingen – films om naar te kijken, gazons om te maaien, actiefiguren om te bezitten. Maar met jouw hulp kan hij in No More Heroes, exclusief voor Wii, hogerop komen van parttime slacker tot nummer één hacker.

Welkom in Santa Destroy, een stad aan de rand van nergens in Californië – een plek waar dromen gaan sterven, gesmoord door het kussen van middelmatigheid. Travis brengt zijn dagen door met een beetje animé, een paar klusjes en veel klokken kijken – dat wil zeggen, tot op een dag wanneer Travis het vuile kleine geheim van Santa Destroy ontdekt. ​​

Voor hij het weet, merkt een recruiter voor een assassinsorganisatie – de United Assassins Association – zijn rauwe talent op en daagt hem uit om naar de top van de competitie te stijgen. Wat is er in Santa Destroy nog meer te doen? Travis is gewapend met een supercoole (en superlethale) balkana die hij op een online veiling heeft gekocht en gaat op zoek naar nummer één. Om de beste te zijn, moet je de beste doden.

No More Heroes zal je betoveren met zijn meeslepende gameplay en enorme persoonlijkheid. Je zult de Wii-afstandsbediening en Nunchuk-controllers gebruiken om door deze gestileerde wereld te vechten, waarbij je flunkies vernietigt met je balkatana en zoete worstelbewegingen. Wanneer je je medemoordenaars ontmoet, vecht je in de meest innovatieve en opwindende baasgevechten in gaming!

Avant-garde, edgy, donker en hilarisch: No More Heroes gooit alles naar je toe. Het is een entertainmentmeesterwerk – een kans om in iemands wildste verbeelding te spelen.

  • Dwaal door de Kerstman Vernietig te voet of glijd rond hoeken op je speedbike. Hoewel je moordenaars op het ijs moet zetten, is er geen reden waarom je niet door de stad kunt cruisen en kunt doen wat je wilt.
  • Voltooi bijbaantjes voor extra geld – verzamel afval, verzamel kokosnoten, verdien geld door met je Schpeltiger te springen en meer.
  • Pas de garderobe van Travis aan, leer nieuwe aanvallen en upgrade naar nieuwe straalkatana’s.