Our World is Ended trailer onthult Judgement 7

Our World is Ended trailer onthult Judgement 7

PQube Games heeft een nieuwe trailer gelanceerd voor de komende visuele roman Our World is Ended die op 18 april voor de Nintendo Switch eShop is bestemd.

video
play-rounded-fill

De nieuw uitgebrachte trailer richt zich op Judgement 7 van de game, zeven unieke ontwikkelaars die personages en wezens uit eerdere games tot leven brengen, wat enorme problemen kan veroorzaken.

Een nieuw meesterwerk van verhalende visuele romanvertellingen. Maak kennis met het Judgment 7-team, buitenaardse ontwikkelaars die werken vanuit hun Asakusa-kantoor. Op een zomerdag liet hun AR-headset een glimp opvangen van Tokyo in puin. Zou het echt het einde van de wereld kunnen zijn?

Over Our World is Ended

Een wereld tussen realiteit en fictie

Verken een getrouwe heropleving van Asakusa, een van de meest iconische wijken van Tokio, omdat elementen uit de spelwerelden zich langzaam zullen manifesteren en dreigen het hele district zelf te vernietigen …

Prachtig artwork en uitstekende beelden

Geniet van verbluffende visuals en prachtige CG’s met een opvallende en levendige kunststijl. De gedetailleerde omgevingen brengen Asakusa tot leven met een unieke sfeer.

Het interactieve Selection Of Soul-systeem

Wanneer de hoofdpersoon, Reiji, in de war raakt, wordt het S.O.S (Selection Of Soul) -systeem geactiveerd. Zijn emoties zullen op het scherm vloeien voordat hij verdwijnt. Reageer snel op deze opties en zie hoe uw keuzes de dialogen beïnvloeden.