Outbuddies DX – Eerste 23 minuten

Outbuddies DX – Eerste 23 minuten

Zullen de diepten van Outbuddies DX je scherp houden? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 23 minuten bekijken.

Verken de bodem van de oceaan en blijf in leven onder de gruweldaden van eldritch in dit platformavontuur met twee karakters!

video

Over Outbuddies DX

Betreed Bahlam, een verzonken stad van de oude goden, diep in de Zuid-Atlantische Oceaan. Na een scheepswrak herwint avonturier en maritiem archeoloog Nikolay Bernstein het bewustzijn 36.000 voet onder de zee. Hij is zwaargewond en ongewild verbonden met een bovennatuurlijke Buddy-eenheid. Op zoek naar antwoorden over zijn verplaatsing graaft onze hoofdpersoon diep in de verloren onderstad en realiseert hij geleidelijk een onheilspellende aanwezigheid die uitgehold wordt in zijn schaduwrijke spelonken.

Tijdens je reis naar huis deel je je lot met een vriendelijke stam van mijnbouwwezens, de Wozan, die de oude goden vrezen en ernaar streven om terug te keren naar de oppervlakte sinds hun voorouders 5000 jaar geleden tot slaaf waren gemaakt. Sommigen van hen konden vluchten en stichtten geheime kolonies diep in de verzonken ruïnes, anderen worden nog steeds uitgebuit door de vijandige wezens die de stad hebben ingehaald sinds de oude goden plotseling verdwenen.

Outbuddies DX is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 17,99 USD.

Ad