Outer Wilds-port uitgesteld tot dit vakantieseizoen

Outer Wilds-port uitgesteld tot dit vakantieseizoen

Annapurna Interactive hield de Annapurna Interactive Showcase 2021, waar ze een heleboel aankondigingen en updates over games die eerder waren onthuld, hadden gedeeld.

Een van de aankondigingen was de “eerste en enige” uitbreiding voor Outer Wilds, die “Echoes of the Eye” wordt genoemd. PlayStation 4, Xbox One en pc op 28 september.

De port van het basisspel was eerder aangekondigd voor een release “deze zomer”. Helaas zal dat niet meer het geval zijn. Mobius creatief directeur Alex Beachum bevestigde tijdens de Annapurna Interactive Showcase dat het is uitgesteld tot deze feestdagen.

Over Outer Wilds

Winnaar van de beste game bij de BAFTA Games Awards 2020 en uitgeroepen tot Game of the Year 2019 door Giant Bomb, Polygon, Eurogamer en The Guardian, Outer Wild is een openwereldmysterie over een zonnestelsel dat vastzit in een eindeloze tijdlus.

Welkom bij het ruimtevaartprogramma!

Jij bent de nieuwste rekruut van Outer Wilds Ventures, een nieuw ruimteprogramma dat op zoek is naar antwoorden in een vreemd, constant evoluerend zonnestelsel.

Mysteries van het zonnestelsel…

Wat schuilt er in het hart van de onheilspellende Dark Bramble? Wie heeft de buitenaardse ruïnes op de maan gebouwd? Kan de eindeloze tijdlus worden gestopt? Antwoorden wachten op je in de gevaarlijkste uithoeken van de ruimte.

Een wereld die in de loop van de tijd verandert

De planeten van Outer Wilds zitten vol met verborgen locaties die met het verstrijken van de tijd veranderen. Bezoek een ondergrondse stad voordat deze wordt opgeslokt door zand, of verken het oppervlak van een planeet terwijl deze onder je voeten instort. Elk geheim wordt bewaakt door gevaarlijke omgevingen en natuurrampen.

Pak je intergalactische wandeluitrusting!

Doe je wandelschoenen om, controleer je zuurstofniveau en maak je klaar om de ruimte in te gaan. Gebruik een verscheidenheid aan unieke gadgets om je omgeving te onderzoeken, mysterieuze signalen op te sporen, oude buitenaardse schriften te ontcijferen en de perfecte marshmallow te roosteren.