Outer Worlds patch komt op 21 Oktober

Outer Worlds patch komt op 21 Oktober

The Outer Worlds heeft bevestigd dat de langverwachte patch voor de actiegerichte RPG op woensdag 21 oktober live zal gaan op de Nintendo Switch.

Sinds de veelgeprezen game op de Nintendo Switch werd gelanceerd, klaagden gebruikers en beide media dat verschillende aspecten van de poort niet geweldig waren in vergelijking met andere versies.

Hopelijk zal deze patch ervoor zorgen dat het een leukere ervaring wordt op Nintendo Switch.

Over The Outer Worlds

The Outer Worlds is een nieuwe sci-fi RPG voor één speler van Obsidian Entertainment en Private Division.

Verdwaald tijdens het transport terwijl je op een kolonistenschip op weg was naar de verste rand van de melkweg, word je decennia later wakker om jezelf midden in een diepe samenzwering te bevinden die de Halcyon-kolonie dreigt te vernietigen.

Terwijl je de verste uithoeken van de ruimte verkent en verschillende facties tegenkomt die allemaal strijden om de macht, zal het personage dat je besluit te worden, bepalen hoe dit door spelers aangestuurde verhaal zich ontvouwt. In de bedrijfsvergelijking voor de kolonie ben jij de ongeplande variabele.

Belangrijkste kenmerken:

  • De door spelers aangestuurde verhaal-RPG: in overeenstemming met de Obsidian-traditie, bepaal jij hoe je The Outer Worlds benadert. Uw keuzes zijn niet alleen van invloed op de manier waarop het verhaal zich ontwikkelt; maar je personage, metgezelverhalen en scenario’s voor het einde van het spel.
  • Je kunt op een goede manier gebreken vertonen: nieuw in The Outer Worlds is het idee van gebreken. Een meeslepende held wordt gemaakt door de gebreken die ze met zich meedragen. Tijdens het spelen van The Outer Worlds, houdt de game je ervaring bij om te ontdekken waar je niet zo goed in bent. Blijf je aangevallen worden door Raptidons? Het nemen van de Raptiphobia-fout geeft je een debuff wanneer je de confrontatie aangaat met de vicieuze wezens, maar beloont je onmiddellijk met een extra karaktervoordeel. Deze optionele benadering van het spel helpt je het personage te bouwen dat je wilt terwijl je Halcyon verkent.
  • Leid je metgezellen: tijdens je reis door de verste kolonie, zul je een groot aantal personages ontmoeten die zich bij je bemanning willen voegen. Gewapend met unieke vaardigheden hebben deze metgezellen allemaal hun eigen missies, motivaties en idealen. Het is aan jou om ze te helpen hun doelen te bereiken, of ze voor je eigen doeleinden te gebruiken.
  • Verken de bedrijfskolonie: Halcyon is een kolonie aan de rand van de melkweg die eigendom is van en wordt beheerd door een bedrijfsbestuur. Ze controleren alles … behalve de buitenaardse monsters die zijn achtergelaten toen de terravorming van de twee planeten van de kolonie niet precies volgens plan verliep. Vind je schip, bouw je bemanning en verken de nederzettingen, ruimtestations en andere intrigerende locaties in Halcyon.