Overcooked! 2 – Lente Festival Gratis Update

Overcooked! 2 – Lente Festival Gratis Update

Eerder deze week hebben de ontwikkelaars achter Overcooked! 2 plaagde een soort nieuwe maanjaar content voor het spel.

Het blijkt dat we niet te lang moeten wachten om te zien wat ze in petto hebben!

De ontwikkelaars van de game hebben onthuld dat er op 23 januari 2020 een gratis update van ‘Spring Festival’ naar de game gaat. Hoewel de details schaars zijn, beloofde de aankondiging dat spelers nieuwe keukens (dwz niveaus) zouden kunnen ervaren.

Over Overcooked! 2

Je hebt de wereld gered van de Ever Peckish. Nu is er een nieuwe dreiging ontstaan ​​en het is tijd om terug in de keuken te komen om de honger van The Unbread af te wenden!

ONLINE / LOKALE MULTIPLAYER-MADNESS

Je zult kneden om samen te werken (of tegen elkaar) om de hoogste score te halen in chaotische lokale en online multiplayer. Werk samen met maximaal drie andere koks die elk een Joy-Con-controller nemen, of gebruik draadloos spelen op vier Nintendo Switch-consoles.

FEEST JE OGEN DIT

Reis over een gloednieuwe overworldkaart over land, zee en lucht. Ga koken in nieuwe thema’s, variërend van sushi-restaurants, magische scholen, mijnen en zelfs buitenaardse planeten!

WEL UW APPETITE!

Reis het land op en bereid een reeks nieuwe recepten die zeker aan alle smaken tegemoet komen, waaronder sushi, cakes, hamburgers en pizza’s.

ROMAÏNE KALM!

Reis door teleporters, over bewegende platforms en bespaar tijd door ingrediënten in dynamische keukens te gooien die verschuiven en evolueren. Sommige keukens brengen je koks zelfs weg naar nieuwe locaties.