Overcooked! 2 Ontwikkelaar – Teaser voor Nieuwe Maanjaar content update of DLC

Overcooked! 2 Ontwikkelaar – Teaser voor Nieuwe Maanjaar content update of DLC

De ontwikkelaars van Overcooked 2 zijn begonnen met het delen van een cryptische teaser-afbeelding (zie hierboven) over een soort nieuwe content-update of DLC.

Voor nu hebben ze slechts geleidelijk kleine stukjes van een aantal nieuwe kunstwerken onthuld – maar nabije waarnemers zullen een oosterse ogende draak al zien doordringen:

Dit lijkt te impliceren dat de game binnenkort een vorm van Lunar New Year content-update of DLC-pakket met een traditioneel Chinees thema krijgt. Natuurlijk moeten we gewoon wachten op een officiële aankondiging voordat we eindelijk de sappige details leren kennen!

Over Overcooked! 2

Uit de koekenpan, in het vuur …

Je hebt de wereld gered van de Ever Peckish. Nu is er een nieuwe dreiging ontstaan ​​en het is tijd om terug in de keuken te komen om de honger van The Unbread af te wenden!

ONLINE / LOKALE MULTIPLAYER-MADNESS

Je kneedt om samen te werken (of tegen elkaar) om de hoogste score te halen in chaotische lokale en online multiplayer. Werk samen met maximaal drie andere chefs die elk een Joy-Con-controller nemen, of gebruik draadloos spelen op vier Nintendo Switch-consoles.

VERBAAS JE OGEN

Reis over een gloednieuwe wereldkaart over land, zee en lucht. Ga koken in nieuwe thema’s, variërend van sushi-restaurants, magische scholen, mijnen en zelfs buitenaardse planeten!

JE EETLUST OPWEKKEN!

Reis het land op en bereid een reeks nieuwe recepten die zeker aan alle smaken voldoen, waaronder sushi, gebak, hamburgers en pizza’s.

BLIJF KALM!

Reis door teleporters, over bewegende platforms en bespaar tijd door ingrediënten te gooien in dynamische keukens die verschuiven en evolueren. Sommige keukens brengen je koks zelfs weg naar nieuwe locaties.

Ad