Overcooked! All You Can Eat komt 23 Maart

Overcooked! All You Can Eat komt 23 Maart

Team 17 heeft aangekondigd dat Overcooked 2! De All You Can Eat-editie komt naar de Nintendo Switch.

Je kunt Overcooked 2 in handen krijgen! All You Can Eat-editie op de Switch op 23 maart. De game bevat de originele games en alle nieuwe inhoud en is een must voor fans van de serie.

video
play-rounded-fill

Alles wat je kunt eten

Overcooked keert terug met een gloednieuwe portie chaotische kookactie! Reis terug naar het Onion Kingdom en stel je team van chefs samen in klassieke coöp op de bank of online voor maximaal vier spelers. Houd je schorten vast … het is tijd om de wereld (weer!) Te redden. Je hebt de wereld gered van de Ever Peckish.

Nu is er een nieuwe dreiging ontstaan ​​en is het tijd om terug te gaan naar de keuken om de honger van The Unbread af te wenden!

Overcooked! All You Can Eat belangrijkste kenmerken:

  • Elke hap: inclusief elk stuk te gaar gekookt! en te gaar! 2 content, geremasterd en beschikbaar in 60 frames per seconde in een resolutie tot 4K
  • Meerdere multiplayer-cursussen: niveaus die oorspronkelijk uit Overcooked! zijn voor het eerst speelbaar met online multiplayer-ondersteuning, met elke Overcooked! De All You Can Eat-keuken biedt ook cross-play-functionaliteit in een update na de lancering
  • Exclusieve nieuwe keukens en koks: nieuwe niveaus, nieuwe chef-koks en extra skins voor elke chef – allemaal exclusief voor Overcooked! Alles wat je kunt eten
  • Trofeeën / prestaties: gloednieuwe trofeeën en prestatiesets die spelers kunnen ontgrendelen
  • Koken voor iedereen: toegankelijkheidsopties en een nieuwe assist-modus openen het spel voor meer spelers dan ooit tevoren

Je krijgt niet alleen drie nieuwe en exclusieve chef-koks, je kunt ook kiezen uit de volledige catalogus van meer dan 80 rampzalige chef-koks, die elk genieten van ten minste één gloednieuwe alternatieve huidvariant.

PLUS, tijdelijk, kan The Muppet’s Swedish Chef gratis worden gedownload voor alle Overcooked! All You Can Eat-spelers.

Te gaar! All You Can Eat bevat ook nieuwe toegankelijkheidsopties en een ondersteuningsmodus, die de optie toevoegt om de niveautijden te verhogen; boost scores toegekend voor elke maaltijd; verleng de receptduur en de mogelijkheid om het verstrijken van de bestelling uit te schakelen.

De toegankelijkheidsopties omvatten kleurblinde vriendelijke chef-koksindicatoren, een schaalbare gebruikersinterface en de mogelijkheid om dyslexievriendelijke tekst in te schakelen.

Ad