Overcooked! All You Can Eat Launch Trailer

Overcooked! All You Can Eat Launch Trailer

Klaar voor de definitieve editie van ieders favoriete coöp-kookspel, Overcooked on Nintendo Switch?

U kunt nu Overcooked! All You Can Eat, de remake van Overcooked! en Overcooked! 2, via de Nintendo Switch eShop. Spelers die al een van de originele games hebben, kunnen All You Can Eat kopen met 15% korting. Er werd ook een nieuwe launch-trailer voor de titel gedeeld;

video
play-rounded-fill

Overcooked! All You Can Eat

Overcooked en Overcooked 2 en alle aanvullende content worden samengevoegd en geremasterd in deze heerlijke definitieve editie!

Geniet van honderden niveaus van coöperatieve kookchaos in steeds gevaarlijkere en obscure keukens.

Overcooked! Gaat online

Voor de allereerste keer is online multiplayer volledig geïntegreerd in Overcooked! Bezoek uw favoriete keukens opnieuw vanaf de eerste game in ONLINE!

Een visueel feest!

Beide games zijn naar een hoger niveau getild met verbluffende, verbeterde beelden – dit is het beste dat de Overcooked! serie ooit heeft gekeken.

Lekkere nieuwe inhoud!

Nieuwe levels, nieuwe chefs en nieuwe chaos – allemaal exclusief voor Overcooked! Alles wat je kunt eten.

Meerdere modi!

Spelers kunnen genieten van de campagne-, overlevings- en oefenmodi, en nieuw in All You Can Eat – assistentie-modus! De Assist-modus biedt een aantal opties om een ​​minder hectisch spel mogelijk te maken, waaronder een langzamere time-out voor het recept, meer rondetimers en de optie om niveaus over te slaan.

Toegankelijk voor iedereen!

Overcooked! All You Can Eat bevat functies waarmee zoveel mogelijk spelers kunnen meedoen aan de eetwaanzin! Schaalbare gebruikersinterface en dyslexievriendelijke tekstopties zijn allemaal beschikbaar.

Reis terug naar de Onion King voor een feest van epische proporties in Overcooked! Alles wat je kunt eten.

Ad