Overcooked! + Overcooked! 2 – Fysieke release vermeld

Overcooked! + Overcooked! 2 – Fysieke release vermeld

Verschillende winkelvermeldingen in Europa en Australië hebben blijkbaar een dubbele pakket fysieke release onthuld voor Overcooked! + Overcooked! 2 voor Nintendo Switch, met een lanceringsdatum van 26 november 2019.

Op basis van deze lijsten bevat het pakket beide basisspellen voor Overcooked! en Overcooked! 2 – zonder de extra DLC-packs die tot nu toe zijn uitgebracht.

Fysiek dubbele portie

Maak je klaar voor een dubbele portie coöperatief koken als Overcooked! en Overcooked! 2 samen komen in chaotische harmonie.

Belangrijkste kenmerken

Overcooked! Speel solo of neem deel aan klassieke, chaotische coöperatie voor maximaal vier spelers in zowel coöperatieve als competitieve uitdagingsmodi. Je moet verschillende gerechten bereiden en samenwerken om het ultieme, effectieve team te worden!

Overcooked! 2 rendeert met een gloednieuwe portie chaotische kookactie! Reis terug naar het Uienkoninkrijk en stel je chef-koks samen in klassieke bankcoöperatie of online spelen voor maximaal vier spelers. Houd je schorten vast, het is tijd om de wereld te redden (alweer!) Hak, bak en serveer je een weg door een reeks onconventionele keukens. Speel met meer dan 20 koks in 75 niveaus in beide spellen!

Bevat het basisspel voor beide Overcooked! en Overcooked! 2.