Overloop komt deze maand

Overloop komt deze maand

De nieuwe puzzel-platformgame Overloop van Digerati komt beschikbaar op de eerder genoemde datum. Op 24 maart 2023 wordt de videogame uitgebracht voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Overloop

Overloop is een puzzelplatformer die zich afspeelt in een futuristische setting. Loop een mogelijk onethische toekomst binnen waarin kloontechnologie de samenleving heeft verwoest, en het is een beetje jouw schuld dat het zover is gekomen. Als werknemer van de schurkachtige megacorporatie Infinity Inc. en de maker van het Quantic Matter Replication Device (ook bekend als de QMRD, ook wel bekend als de reden waarom de wereld naar de hel gaat in een handmand), is het jouw verantwoordelijkheid om op te ruimen de ramp die je hebt helpen veroorzaken.

Pak je kloonpistool en ontsnap haastig door een wereld die aan het desintegreren is door de invloed van klonen. Maak klonen van jezelf en werk samen met hen om oplossingen te vinden voor de problemen waarmee de mensheid wordt geconfronteerd. Ga er briljant voor!

Kenmerken

  • Maak je eigen klonen! Gebruik het kloonpistool om een ​​oneindig aantal duplicaten van jezelf te maken en gebruik vervolgens je perfect gevormde dubbelgangers – maximaal vier tegelijk – om uitdagingen te overwinnen en oplossingen voor problemen te vinden.
  • Offer klonen op! Dystopieën zijn zeer gevaarlijke omgevingen; vandaar dat een groot aantal klonen onderweg op heerlijk afschuwelijke manieren aan hun einde zal komen. Gefrituurd, geplet, verminkt en fijngehakt zijn allemaal OK. Rust zacht, klonen
  • Ontdek de vreemde kant van de planeet! Van kunstmatige intelligentie die zich vreemd aardig gedraagt ​​tot gecultiveerde idioten tot genetisch gemanipuleerd graan en gekloonde pandaberen, deze aflevering heeft het allemaal. Dit angstaanjagende toekomstperspectief heeft (bijna) alles!
  • Overweeg het belang van ethiek! Heeft het de voorkeur dat een kloon omkomt in plaats van de originele versie van jou? Overweeg de ethische implicaties van het klonen van mensen terwijl je talloze kopieën van jezelf tot de dood veroordeelt – Laat een snor staan! Kruip in de huid van een held met een ruige baard. Alleen voor de schijn. de belichaming van badassness

In de Nintendo Switch eShop is Overloop beschikbaar voor een prijs van $ 14,99. Tijdens de lanceringsperiode wordt er een tijdelijke korting van 20% toegepast op alle aankopen.