Overlord: Escape From Nazarick aangekondigd

Overlord: Escape From Nazarick aangekondigd

Kadokawa Corporation en ontwikkelaar ENGINES kondigen een nieuwe game aan, gebaseerd op de populaire Overlord light-roman en anime-serie.

De game heet Overlord: Escape From Nazarick en is een Metroidvania waarin spelers Clementine besturen, een van de antagonisten uit de vroege bogen van de serie, terwijl ze probeert te ontsnappen uit Ainz Ooal Gown’s Tomb Of Nazarick. Het wordt ergens in 2022 uitgebracht voor Switch en pc.

video
play-rounded-fill

Over Overlord: Escape From Nazarick

De rijke wereld van Overlord kun je ontdekken in deze robuuste, verhaalgedreven Metroidvania.

Speel als fan-favoriet Clementine en duik in een geheel nieuw hoofdstuk in de Overlord-serie, tot leven gebracht onder toezicht van de oorspronkelijke maker, Kugane Maruyama.

Of je nu nieuw bent in de serie of een doorgewinterde fan bent, er is genoeg om te ontdekken en van te genieten in dit duistere fantasie-actie-avontuur dat je op typische Overlord-manier verstrikt in een web van intriges.

Verhaal

Clementine wordt wakker en merkt dat ze gevangen zit in het Grote Graf van Nazarick door niemand minder dan het Opperwezen, Ainz Ooal Gown, die haar dwingt om deel te nemen aan zijn brute experimenten.

Beroofd van haar favoriete wapens en een flink deel van haar herinneringen, moet Clementine al Ainz’ meest formidabele dienaren verslaan terwijl ze zich een weg baant naar vrijheid.

Het zoeken naar de uitgang begint nu.

Belangrijkste kenmerken

  • Ontsnap aan het Grote Graf van Nazarick – In het begin zal Clementine ongewapend zijn en, dankzij haar geheugenverlies, niet in staat zijn haar volledige capaciteiten te benutten. Ze zal elke centimeter van het Grote Graf van Nazarick moeten verkennen om haar arsenaal aan wapens en krachten terug te krijgen en deze te gebruiken om haar te laten ontsnappen.
  • Parkour boordevol actie – Clementine’s ongelooflijke behendigheid stelt haar in staat bovenmenselijke parkour-prestaties te leveren die haar zullen helpen om op verschillende manieren door haar omgeving te navigeren.
  • Vechtsporten en magie – Maak gebruik van Clementine’s brede scala aan vaardigheden om haar vuurkracht en mobiliteit te vergroten. Het beheersen van verschillende soorten magie is essentieel bij het verkennen van de verschillende stadia van het spel.
  • Wapens upgraden – Upgrade de wapens die je rond de tombe vindt om de zwakheden van je vijanden uit te buiten en je favorieten tot in de perfectie aan te scherpen.
  • Herwin Clementine’s herinneringen en ontdek de waarheid – Clementine’s herinneringen zullen in de verschillende fasen van het spel worden verborgen in de vorm van geheugenfragmenten. Vind ze om de vele mysteries rond de huidige hachelijke situatie van Clementine te ontrafelen.
Ad