Overlord: Escape From Nazarick – Komt op 16 Juni naar Japan

Overlord: Escape From Nazarick – Komt op 16 Juni naar Japan

De releasedatum voor Overlord: Escape From Nazarick in Japan is bevestigd door uitgever Kadokawa Corporation en ontwikkelaar ENGINES.

In Japan wordt op 16 juni 2022 deze 2D Metroidvania, gebaseerd op het beroemde boek en de anime-serie, uitgebracht op Nintendo Switch. Het zal worden uitgebracht in zowel fysieke als digitale formaten, met een beperkte editie met een originele soundtrack-cd met 19 nummers, een speciaal boek van 32 pagina’s in B6-formaat en een acyrlic diorama met het hoofdpersonage van de game, Clementine, Ainz Ooal Gown, als evenals Albedo, Shalltear en Cocytus.

Over Overlord: Escape From Nazarick

Clementine zal aanvankelijk ongewapend zijn en zal vanwege haar geheugenverlies niet in staat zijn haar volledige scala aan talenten te gebruiken.

Om haar arsenaal aan wapens en vaardigheden terug te winnen en ze te gebruiken om het Grote Graf van Nazarick te ontvluchten, moet ze elke centimeter ervan verkennen.

Parkour met veel actie

Clementine’s opmerkelijke behendigheid stelt haar in staat bovenmenselijke parkour-prestaties te leveren die haar op een aantal manieren zullen helpen bij het navigeren door haar omgeving.

Magie en vechtsporten

Gebruik de vele krachten van Clementine om haar vuurkracht en mobiliteit te vergroten.

Beheersing van verschillende soorten magie is vereist om door de vele niveaus van het spel te komen.

Wapens kunnen worden geüpgraded

Upgrade de wapens die je over de tombe ontdekt om te profiteren van de tekortkomingen van je tegenstanders en je favorieten te perfectioneren.

Ontdek de waarheid en herstel Clementine’s herinneringen

De herinneringen van Clementine worden begraven in de vorm van geheugenfragmenten over de vele niveaus van het spel.

Vind ze om de verschillende puzzels op te lossen die de huidige situatie van Clementine omringen.

Over

In deze uitgebreide, verhaalgestuurde metroidvania kun je het fascinerende rijk van Overlord verkennen.

Speel als Clementine, een favoriet bij fans, en ontdek een gloednieuw hoofdstuk in de Overlord-serie, tot leven gebracht onder toezicht van Kugane Maruyama, de oorspronkelijke auteur van het spel.

Of je nu nieuw bent in de serie of al heel lang fan bent, dit duistere fantasie-actie-avontuur zal je gevangen houden in een web van intriges in klassieke Overlord-stijl.

Verhaal

Clementine ontwaakt in het Grote Graf van Nazarick, gevangengenomen door niemand minder dan Ainz Ooal Gown, het Opperwezen, die haar dwingt deel te nemen aan zijn gruwelijke experimenten.

Clementine moet het opnemen tegen alle gevaarlijkste handlangers van Ainz terwijl ze zich een weg baant naar vrijheid, beroofd van haar geliefde wapens en een belangrijk deel van haar geheugen.

Dit is het moment om een ​​uitweg te zoeken.