Overview Trailer – NES Nintendo Switch Online Controllers

Overview Trailer – NES Nintendo Switch Online Controllers

Onlangs heeft Nintendo NES-controllers vrijgegeven, samen met hun NES-bibliotheek voor Nintendo Switch Online. Ja waar we allemaal op wachten … Wel, hier is een officiële overzichtstraile op de controllers die door Nintendo zijn geüpload!

video
play-rounded-fill

NES Online Controllers

Als Nintendo Switch Online-lid geeft dit spelers toegang tot een groot aantal functies, waaronder een verzameling NES-games met extra online spelen die kunnen worden gespeeld op een Nintendo Switch-systeem.

Om ervoor te zorgen dat deze games nog authentieker worden, kunnen gebruikers ze spelen met de Nintendo Entertainment System-controllers. Deze draadloze re-creatie van de originele, iconische NES-controller wordt geleverd in een pakket van twee voor $ 59,99 en is een speciale aanbieding voor alleen betaalde Nintendo Switch Online-leden, die ze kunnen kopen door naar https://nesc.nintendo.com/nintendo-entertainment-system-controllers 

Ga naar https://www.nintendo.com/switch/online-service/  voor meer informatie over de controllers en al het andere in een Nintendo Switch Online-lidmaatschap.