Overwatch 2 – 8 minuten aan gameplay

Overwatch 2 – 8 minuten aan gameplay

Dankzij NintendoGalaxy hebben we 8 minuten aan video van Overwatch 2 op de Nintendo Switch, aangezien de game onlangs is uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Overwatch 2

Overwatch 2 speelt zich af in een mooie toekomst en is een teamgebaseerd actiespel dat altijd bezig is en altijd in ontwikkeling is. Elke ronde is de ultieme 5v5 slagveldoorlog. Neem samen met je bondgenoten deel aan opnieuw ontworpen PvP als een vrijheidsstrijder die in de tijd springt, een beat-dropping slagveld-DJ of een van de meer dan 30 andere onderscheidende personages terwijl je deelneemt aan wereldwijde gevechten.

22 KAARTEN, 35 HELDEN EN 6 SPELMODI

Neem als een van de 35 verschillende helden het initiatief, val je tegenstanders aan of steun je vrienden. Vecht tegen ze op 22 futuristische levels op basis van echte locaties terwijl je zes verschillende speltypes onder de knie krijgt.

SEIZOEN 1 IS NU BESCHIKBAAR

Seizoensgebonden upgrades om de negen weken omvatten de toevoeging van nieuwe personages, kaarten en spelstijlen. Betreed seizoen één om de nieuwste held, Kiriko, en meer dan 20 levels met gratis Battle Pass-goodies te ontgrendelen. Koop de Premium Battle Pass om nog meer cosmetische prijzen te krijgen, waaronder de gloednieuwe Demon Genji Mythic-skin, legendarische skins, sprays, stemlijnen, wapencharmes en meer.

Je kunt Overwatch 2 kopen in de Nintendo Switch eShop. De volgende talen zijn inbegrepen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch en Spaans.