Overwatch 2 – Early Access op 4 oktober

Overwatch 2 – Early Access op 4 oktober

Het vervolg op de heldenschietgame van Blizzard komt naar de Nintendo Switch en we weten nu wanneer!

Blizzard verklaarde tijdens het recente Xbox Bethesda-evenement dat Overwatch 2 beschikbaar zou zijn in Early Access voor de Nintendo Switch en andere platforms op 4 oktober. Met name Overwatch 2 zal gratis te spelen zijn en ondersteunt zowel platformonafhankelijk spelen als vooruitgang .

De speler-versus-speler-ervaring van Overwatch 2 is ontworpen om ongelooflijke en frisse competitieve gameplay te bieden met een nieuw, gratis te spelen model en belangrijke game-updates zoals nieuwe helden, hero-reworks, kaarten, modi en premium cosmetica, met een nieuw vijf-tegen-vijf-multiplayerformaat met platformonafhankelijk spelen en platformonafhankelijke voortgang.

video
play-rounded-fill

Over Overwatch 2

Bij de lancering kunnen spelers de nieuwste tankheld toevoegen aan de selectie: de Junker Queen, de wrede in Australië geboren koningin van Junkertown. Meer informatie over de Junker Queen, het live servicemodel van Overwatch 2 en de roadmap voor seizoenscontent, en de toekomstige fase van de privé-bètatests van de game zullen worden onthuld tijdens het Overwatch 2 Reveal Event.

Na Sojourn, een zeer mobiele en railgun-zwaaiende voormalige Overwatch-kapitein met cybernetische vaardigheden, is de Junker Queen de 34e held van de franchise in het algemeen. Bij de lancering worden nieuwe en bekende buitenlandse locaties aan het spel toegevoegd, variërend van de ijzige New Queen Street in Toronto tot de drukte van Midtown Manhattan. Overwatch 2 bevat ook de nieuwe Push-spelmodus, een symmetrisch kaarttype waarin teams strijden om een ​​centraal geplaatste robot te besturen en verder in vijandelijk gebied te brengen dan het andere team.

Ad