Overwatch 2 – Kiriko korte animatiefilm

Overwatch 2 – Kiriko korte animatiefilm

Je herinnert je misschien dat eerder vandaag werd aangekondigd dat Kiriko in een korte animatiefilm van Overwatch 2 zou verschijnen die later zou verschijnen. In feite was het de bedoeling dat de korte animatiefilm voor het eerst vertoond zou worden op TwitchCon.

Zoals beloofd maakte een korte animatiefilm zijn debuut op TwitchCon. Het duurde niet lang voordat het op YouTube werd gezet en op sociale media werd gepromoot.

video
play-rounded-fill

Over Overwatch 2

Overwatch 2 is een op teams gebaseerde actiegame die zich afspeelt in een hoopvolle toekomst die altijd bezig is en altijd verandert. Het is gratis om te spelen en elke wedstrijd is het ultieme 5v5-gevecht op het slagveld. Werk samen met je vrienden en duik in de opnieuw vormgegeven PvP-ervaring als een tijdspringende vrijheidsstrijder, een beat-dropping slagveld-DJ of een van de meer dan 30 andere unieke helden terwijl je over de hele wereld vecht.

35 HELDEN, 22 KAARTEN EN 6 SPELMODI

Als een van de 35 verschillende helden kun je de aanval leiden, vallen voor je vijanden opzetten of je bondgenoten helpen. Ga de strijd met ze aan op 22 futuristische kaarten die zijn gebaseerd op plaatsen in de echte wereld en leer hoe je op zes verschillende manieren kunt spelen.

SEIZOEN EEN IS NU LIVE

Elke negen weken komt er een nieuwe seizoensupdate met nieuwe helden, kaarten en spelmodi. Duik in seizoen 1 om Kiriko, de nieuwste held, en meer dan 20 niveaus van gratis beloningen op de Battle Pass te ontgrendelen. Als je de Premium Battle Pass koopt, kun je nog meer cosmetische beloningen krijgen, zoals de gloednieuwe Demon Genji Mythic-skin, legendarische skins, sprays, stemlijnen, wapencharmes en meer!