Overwatch 2 – Launch trailer

Overwatch 2 – Launch trailer

Overwatch 2 zal nog een paar dagen niet klaar zijn voor prime time, maar Blizzard heeft al een lanceringstrailer uitgebracht. Fans kunnen zowel in-game beelden als CG-scènes zien.

video
play-rounded-fill

Over Overwatch 2

Overwatch 2 is een nieuwe gratis te spelen game die op 4 oktober uitkomt. Als Sojourn, zet je je railgun op scherp en veroorzaak je chaos op het slagveld, of laat je als Junker Queen je bijl vallen en trek je ieders aandacht. In de nieuwe Push-modus vecht je om de controle over een robot te krijgen en deze naar de vijandelijke basis te verplaatsen. Breng het gevecht naar plaatsen als New York, Rome, Monte Carlo en Rio die over de hele wereld bekend zijn. Omdat er dagelijkse uitdagingen en updates zijn, is er altijd iets nieuws om te spelen.

Elke 9 weken wordt er nieuwe seizoenscontent toegevoegd aan Overwatch. Hierdoor blijft het spel groeien en veranderen. En vanaf 2023 leren we meer over de wereld van Overwatch en de helden die daar leven door middel van nieuwe verhaallijnen en veranderingen in de PvE-gameplay.