Overwatch 2 – Meer tijd nodig om te zorgen dat het een waardige opvolger wordt

Overwatch 2 – Meer tijd nodig om te zorgen dat het een waardige opvolger wordt

Overwatch 2 komt helaas niet uit in 2021. Hoewel er destijds geen expliciete reden voor werd gegeven, wierp gamedirecteur Jeff Kaplan onlangs enig licht op de status van de game op BlizzCon Online.

Meer tijd nodig

Volgens Kaplan en het team heeft Overwatch 2 nog wat meer tijd nodig om ‘perfect gepolijst’ en een ‘waardige opvolger’ van het origineel te zijn. We hebben het over de game gehad, over dit universum, ik ken jou houden er allemaal zo van … op dit moment kunnen we gaan zitten en een avondje Overwatch 2 hebben en het een heel leuke ervaring hebben, en ik denk dat we wat meer tijd nodig hebben voordat we kunnen zeggen dat het perfect gepolijst is op de manier die we willen het.

We hebben zulke ongelooflijke vooruitgang geboekt sinds we dit voor het eerst aankondigden en het aan de community op BlizzCon 2019 lieten zien. We willen iets creëren dat mensen echt raakt, dat mensen echt raakt … We willen dat het onderdeel wordt van je leven en zodat u het kunt ervaren …

Ons doel is dat Overwatch 2 de waardige opvolger van de eerste game wordt, de volgende evolutie, een echt vervolg. Naast deze update werd er een lange videopresentatie gedeeld die meer inzicht gaf in de ontwikkeling van de game .

Dit omvat de bijgewerkte looks voor verschillende helden, nieuwe kaarten, missies en meer.