Overwatch 2 – Mei gaat een tijdje weg vanwege in-game bug

Overwatch 2 – Mei gaat een tijdje weg vanwege in-game bug

De charmante Mei uit Overwatch 2 is twee weken uitgeschakeld als gevolg van een nieuw probleem dat is ontdekt in verband met haar Ice Wall-vaardigheid, volgens een verklaring van Blizzard. Spelers lijken regio’s van de kaarten te kunnen bereiken die ze vanwege een probleem niet mogen bereiken. Mei’s Ice Wall is een verdedigende vaardigheid die erg handig is wanneer je team wordt aangevallen door het andere team. Mei zal hopelijk terugkeren in de volgende belangrijke update van Blizzard, die gepland staat voor 15 november.

Bereid je voor op Overwatch 2!

De Season One Premium Battle Pass, 7 legendarische skins (inclusief 2 gloednieuwe Space Raider-skins), 5 epische skins, 2.000 Overwatch®-munten en directe toegang tot alle 35 Overwatch-helden zijn allemaal inbegrepen in de doos.

p>

Meer dan 80 prijzen, waaronder Mythic Cyber ​​Demon Genji, Legendary Hinotori Kiriko en anderen, kunnen worden ontgrendeld met de Season One Premium Battle Pass. Bovendien krijg je als houder van een Season One Premium Battle Pass direct toegang tot het nieuwste personage van Overwatch, Kiriko!

Onder voorbehoud van aanmelding bij Overwatch 2 tijdens seizoen 1, is directe toegang tot alle 35 helden en de Battle Pass van seizoen 1 beschikbaar. geeft directe toegang tot alle 35 helden die beschikbaar zijn voor seizoen 1 en de Battle Pass voor seizoen 1. Het biedt geen toegang tot helden, gevechtspassen of seizoens- of live-inhoud die na seizoen 1 wordt uitgebracht.

In de Nintendo Switch eShop is Overwatch 2 momenteel beschikbaar als gratis te spelen titel.

Ad