Overwatch 2 – Ramattra de nieuwe tank hero

Overwatch 2 – Ramattra de nieuwe tank hero

Overwatch 2 is aan het sukkelen sinds de release een paar weken geleden, en Blizzard heeft nu onthuld dat Ramattra de volgende held van de game is.

De aankondiging werd onlangs gedaan tijdens de Overwatch League Grand Finals.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Maak kennis met Ramattra

Ramattra begon als een oorlogsmachine, maar “verwierp zijn wapens voor een schild om zijn volk te verdedigen door vrede en rust aan te moedigen”, aldus Blizzard. Het bedrijf is nu gefocust op zijn verhaal in plaats van op zijn speelstijl, hoewel details over de laatste binnenkort beschikbaar zouden moeten zijn.

Ramattra’s verhaal is gecompliceerd en multidimensionaal, en zijn uiteindelijke doel is om zijn volk te verdedigen – maar de kosten hiervan zijn onbekend.

Ramattra, voorheen een oorlogsmachine, ruilde zijn wapens in voor een schild om zijn volk te verdedigen door vrede en rust te verspreiden. Zijn ideeën waren vergelijkbaar met die van zijn mede-Shambli-monnik, Zenyatta. Ramattra’s verhaal daarentegen is er een van tegenspoed, pijn en een uitvergrote visie op de wrede realiteit van de mensheid.

Dissonantie verving harmonie, en Ramattra begon zijn principes vanuit een meer pragmatisch standpunt te benaderen en rechtvaardigde alle maatregelen die nodig waren om zijn mede-omnics te beschermen. Ramattra heeft enorme steun van zijn volk als leider van Null Sector, en hij is klaar om zijn idealen op te leggen aan onze planeet.

Ramattra zal deel uitmaken van de tankopstelling in seizoen twee van Overwatch, dat op 6 december begint. Geïnteresseerden in de game kunnen deze nu kopen in de Nintendo Switch eShop.

Ad