Overwatch 30fps, 900p docked en 720p handheld

Overwatch 30fps, 900p docked en 720p handheld

De framesnelheid en resolutie zijn vandaag bevestigd voor de nieuw aangekondigde Overwatch-poort op de Nintendo Switch.

De game draait op 30 fps, in tegenstelling tot 60 fps, en is 900p wanneer gekoppeld en aangesloten op je tv. Het is 30 fps in de hand en 720p. Het nieuws kwam rechtstreeks van Blizzard-medewerker Nahzir Fares.

Over Overwatch

Overwatch Legendary Edition: Tracer, Mei, Hanzo en alle andere kleurrijke personages van het enorm populaire online spel Overwatch komen naar de Nintendo Switch. De snelle multiplayer-game is gepland voor Nintendo Switch op 15 oktober.

video
play-rounded-fill

Speel het gevecht voor de toekomst in de wereld van Overwatch® en kies je held uit een gevarieerde groep soldaten, wetenschappers, avonturiers en eigenaardigheden. Buig de tijd, trotseer de natuurkunde en ontketen een duizelingwekkende reeks buitengewone krachten en wapens. Betrek je vijanden op iconische locaties van over de hele wereld in de ultieme teamgebaseerde shooter.

Ervaar het buitengewone

Versnel en vertraag de tijd. Regenvernietiging van bovenaf in een experimenteel, jet-aangedreven pantserpak. Achtervolg je prooi als een wraith-achtige moordenaar die overal en altijd kan verschijnen. Ontketen krachten zoals Dragonstrike, Transcendence, Graviton Surge en nog veel meer. Elke held heeft een unieke reeks verwoestende, spelveranderende vaardigheden.

Speel Heroes, Geen Classe

Elke held heeft een uniek perspectief op het slagveld en een verhaal achter hoe ze daar zijn aangekomen. Je bent een kampioen van vervlogen tijden met zijn straffende rakethamer in dienst van de eer, een robotmonnik die zich inzet voor het genezen van de kloven tussen mens en machine, een genetisch gemanipuleerde gorilla die ook een briljante wetenschapper is, en nog veel, veel meer .

Vecht voor de toekomst … samen

Teamwork is noodzakelijk om te overleven als je het gevecht aangaat met vrienden en kameraden. Zorgvuldige coördinatie zal het verschil tussen overwinning en nederlaag bewijzen, terwijl uw team de formidabele krachten tot uw beschikking combineert met een verwoestend effect.

Verander je perspectief

Net wanneer het lijkt alsof je team voorbestemd is om de nederlaag te verslaan, wissel je direct van helden en verander je het verloop van de strijd. Maar vergeet niet dat je tegenstanders hetzelfde kunnen doen. Beheers het spel in het spel terwijl beide teams van strategie veranderen en van helden veranderen om te proberen de overhand te krijgen.

De wereld is je slagveld

Bescherm de geheimen van de mysterieuze tempel van Anubis in Egypte, escort veilig een EMP-apparaat door King’s Row in Londen en vecht op veel andere unieke locaties. Elke kaart heeft een eigen gevoel met unieke gameplay en teamgebaseerde doelstellingen.

Overwatch®: Legendary Edition bevat:

  • Inwisselbare code voor Nintendo Switch Online Individueel lidmaatschap Abonnement van 3 maanden (Voorwaarden van toepassing.)
  • De volledige game
  • 5 legendarische hero skins
  • 5 epische hero skins
  • 5 Origin Hero Skins
  • En meer!
Ad