Overwatch Cross-Play Beta live

Overwatch Cross-Play Beta live

De cross-play-bèta is nu live voor Overwatch op Nintendo Switch. Spelers met een Battle.net-account kunnen nu kiezen voor cross-play in Overwatch, waardoor ze wedstrijden kunnen spelen met pc-, Playstation- en Xbox-spelers.

Opgemerkt moet worden dat deze bèta geen cross-progressie bevat en dat consolespelers tijdens competitieve wedstrijden niet worden gekoppeld aan pc-spelers. (Of in ieder geval voorlopig)

Alle spelers ontvangen ook gratis een gouden loot box.

Over Crossplay

Console-spelers kunnen zich afmelden voor de cross-play-bèta en alleen blijven spelen met degenen die hetzelfde merk console delen. Degenen die zich aanmelden voor het programma kunnen dan alle modi spelen, zelfs de competitieve modus, met spelers op andere consoleversies van de game.

Twee afzonderlijke klassementen worden gelanceerd tijdens seizoen 29 van de competitieve modus voor consolespelers, wat de keuze weerspiegelt om zich aan of uit te melden voor het programma. Pc-spelers kunnen zich niet afmelden voor crossplay

Ervaar het buitengewone

De tijd versnellen en vertragen. Regen vernietiging van bovenaf in een experimenteel, jet-aangedreven pantserpak. Besluip je prooi als een spookachtige moordenaar die overal en altijd kan verschijnen. Ontketen krachten zoals Dragonstrike, Transcendence, Graviton Surge en nog veel meer. Elke held heeft een unieke set verwoestende, baanbrekende vaardigheden.

De wereld is jouw slagveld

Bescherm de geheimen van de mysterieuze tempel van Anubis in Egypte, begeleid een EMP-apparaat veilig door King’s Row in Londen en vecht op vele andere unieke locaties. Elke kaart heeft zijn eigen specifieke gevoel met unieke gameplay en teamgebaseerde doelstellingen.

Ad