OverWatch – Echo – Origin Story onthuld

OverWatch – Echo – Origin Story onthuld

Welkom Overwatch’s 32e held, Echo.

Blizzard heeft bevestigd dat Echo bijna twee jaar nadat ze aan het publiek werd getoond, zich bij OverWatch zal voegen als de nieuwste speelbare held.

video
play-rounded-fill

Over Echo

Je hebt haar eerder gezien: een slanke, cyclopische omnic, zwevend in de achtergrond van de vroegste Overwatch-roosterkunst. Je hebt haar voorouders gehoord: Mina Liao, een van de oprichters van Overwatch, haar expertise van onschatbare waarde voor Jack Morrison, Gabriel Reyes en Ana Amari tegen de dreigende dreiging van de Omnic-crisis. Nu is ze eindelijk hier: Echo, de 32e held die zich bij de Overwatch-selectie voegt.

“Echo is een heel speciaal personage voor ons omdat onze spelers al heel lang van haar op de hoogte zijn”, zegt Jeff Kaplan, Game Director van Overwatch, zijn voorliefde voor de nieuwste held van het spel duidelijk, zoals een ouder die over het kind spreekt ze hebben zien opgroeien en net naar de universiteit gestuurd. “Spelers hadden Echo eigenlijk gezien in eerdere versies van het artwork voor Overwatch. Ze was te zien in de film “Reunion”, waar McCree haar bevrijdt van de Deadlock Gang. “

Hoewel we door de jaren heen een aantal glimpen van Echo hebben gezien, is Dr. Mina Liao een relatief nieuw figuur voor Overwatch-fans. ‘Er waren een paar oprichters van Overwatch – er waren natuurlijk mensen als Jack Morrison en Gabriel Reyes’, zegt Kaplan. “

Toen ze Overwatch oprichtten, nodigden ze iemand uit genaamd Doctor Mina Liao, een vooraanstaande expert op het gebied van kunstmatige intelligentie en robotica die eerder had gewerkt voor de Omnica Corporation, die de Omnics oorspronkelijk had gebouwd, om zich bij hen aan te sluiten. Morrison wilde iemand in dienst hebben die een absolute expert was en robotica begreep om Overwatch beter opgeleid en intelligenter te maken als het ging om de Omnic-crisis.