Overwatch – Eindelijk is er Cross-Play

Overwatch – Eindelijk is er Cross-Play

Cross-Play komt binnenkort naar Overwatch, zodat spelers zich kunnen groeperen en samen kunnen spelen. Aangedreven door de nieuwste wereldwijde Battle.net-update, kunnen spelers van over de hele wereld samenwerken, ongeacht hun voorkeursplatform*.

Met de release van cross-play moeten alle spelers een Battle.net-account maken en hun juiste console-accounts koppelen. Met de lancering van Cross-Play ontvangt iedereen die eind 2021 inlogt bij Overwatch een Golden Loot Box om dit te vieren.

video
play-rounded-fill

Maak je account klaar voor Cross-Play

Alle consolespelers moeten een Battle.net-account maken en dit koppelen aan hun console-account (Xbox, PSN, Nintendo). Pc-spelers hoeven deze stap niet te zetten – je hebt al een Battle.net-account.

Bij het starten van de game wordt je gevraagd je console-account te koppelen aan een Battle.net-account. Volg de onderstaande stappen om een ​​Battle.net-account aan te maken en koppel vervolgens je consolegame-account aan je Battle.net-account.

Over Overwatch

Begin je horloge

Doe mee aan de strijd voor de toekomst in de wereld van Overwatch® en kies je held uit een diverse cast van soldaten, wetenschappers, avonturiers en eigenaardigheden. Buig de tijd, trotseer de natuurkunde en ontketen een duizelingwekkende reeks buitengewone krachten en wapens. Neem het op tegen je vijanden op iconische locaties van over de hele wereld in de ultieme teamgebaseerde shooter.

Ervaar het buitengewone

De tijd versnellen en vertragen. Regen vernietiging van bovenaf in een experimenteel, jet-aangedreven pantserpak. Besluip je prooi als een spookachtige moordenaar die overal en altijd kan verschijnen. Ontketen krachten zoals Dragonstrike, Transcendence, Graviton Surge en nog veel meer. Elke held heeft een unieke set verwoestende, baanbrekende vaardigheden.

Speel helden, geen klassen

Elke held heeft een uniek perspectief op het slagveld en een verhaal achter hoe ze daar aankwamen. Je bent een kampioen van vervlogen tijden die zijn straffende rakethamer hanteert in dienst van de eer, een robotmonnik die zich inzet voor het helen van de kloven tussen mens en machine, een genetisch gemanipuleerde gorilla die toevallig ook een briljante wetenschapper is, en nog veel, veel meer .

Vecht voor de toekomst…Samen

Teamwerk is noodzakelijk om te overleven als je de strijd aangaat met vrienden en kameraden. Zorgvuldige coördinatie zal het verschil tussen overwinning en nederlaag bewijzen, terwijl je team de formidabele krachten tot je beschikking combineert met een verwoestend effect.

Verleg je perspectief

Net als het lijkt alsof je team voorbestemd is om ten onder te gaan, wissel je direct van held en verander je het verloop van de strijd. Maar vergeet niet dat je tegenstanders hetzelfde kunnen doen. Beheers het spel in het spel terwijl beide teams van strategie veranderen en van held veranderen om te proberen de overhand te krijgen.

De wereld is jouw slagveld

Bescherm de geheimen van de mysterieuze tempel van Anubis in Egypte, begeleid een EMP-apparaat veilig door King’s Row in Londen en vecht op vele andere unieke locaties. Elke kaart heeft zijn eigen specifieke gevoel met unieke gameplay en teamgebaseerde doelstellingen.

Ad