Overwatch – Fysieke editie – alleen in Japan

Overwatch – Fysieke editie – alleen in Japan

Blizzard Entertainment heeft een fysieke code-in-the-box uitgebracht voor Overwatch in Noord-Amerika en Europa.

Maar in tegenstelling tot het westen bracht Blizzard een echte, fysieke editie uit voor Overwatch in Japan. Dit betekent dat deze fysieke release wordt geleverd met een echte Nintendo Switch-gamekaart. … Zucht Ik hou echt niet van het feit dat dit weer gebeurd, want waarom dit soort verschil maken als dat frustrerend is voor mensen over de hele wereld?

We hebben geleerd dat er ondanks de gamekaart een verplichte download is voordat je Overwatch kunt spelen, welke nog steeds behoorlijk groot lijkt. Dat maakt het nog minder logisch.

Ja ja, de verzamelaar in mij is teleurgesteld.

Over Overwatch

Doe mee aan de strijd voor de toekomst in de wereld van Overwatch® en kies je held uit een gevarieerde groep soldaten, wetenschappers, avonturiers en eigenaardigheden. Buig de tijd, trotseer de natuurkunde en ontketen een duizelingwekkende reeks buitengewone krachten en wapens. Betrek je vijanden op iconische locaties van over de hele wereld in de ultieme teamgebaseerde shooter.

Ervaar het buitengewone

Versnel en vertraag de tijd. Regenvernietiging van bovenaf in een experimenteel, jet-aangedreven pantserpak. Achtervolg je prooi als een wraith-achtige moordenaar die overal en altijd kan verschijnen. Ontketen krachten zoals Dragonstrike, Transcendence, Graviton Surge en nog veel meer. Elke held heeft een unieke reeks verwoestende, spelveranderende vaardigheden.

Speel Heroes, Not Classes

Elke held heeft een uniek perspectief op het slagveld en een verhaal achter hoe ze daar zijn aangekomen. Je bent een kampioen van vervlogen tijden met zijn straffende rakethamer in dienst van de eer, een robotmonnik die zich inzet voor het helen van de kloven tussen mens en machine, een genetisch gemanipuleerde gorilla die ook een briljante wetenschapper is, en nog veel, veel meer .

Vecht voor de toekomst … samen

Teamwork is noodzakelijk om te overleven als je het gevecht aangaat met vrienden en kameraden. Zorgvuldige coördinatie zal het verschil tussen overwinning en nederlaag bewijzen, terwijl uw team de formidabele krachten tot uw beschikking combineert met een vernietigend effect

Ad