Overwatch – Halloween Terror evenement begint op 13 oktober

Overwatch – Halloween Terror evenement begint op 13 oktober

Klaar om dit jaar in de spookachtige sfeer te komen? Overwatch organiseert een speciaal halloween-evenement dat begint op 13 oktober en eindigt op 3 november.

Het toepasselijk genaamde ‘Overwatch Terror’-evenement zal een groot aantal nieuwe skins en meer aan het spel toevoegen; het officiële Twitter-account heeft een korte video geüpload om dit te vieren.

Details Halloween Terror 2020

KLAAR OM BANG TE WORDEN?

We vieren de meest onheilspellende tijd van het jaar met een huiveringwekkend seizoensevenement: Overwatch Halloween Terror. D.Va, Sombra, Sigma, Brigitte en Echo staan ​​allemaal in de rij voor nieuwe cosmetica. Zoals altijd kunnen we verwachten dat meer personages nieuwe skins krijgen.

Vorig jaar stond het huiveringwekkende verhaal van Junkensteins Revenge, een coöp-vechtpartij boordevol actie. We zijn op dit moment echter niet zeker of dat dit jaar terug komt.

Meer details over Halloween Terror 2020-details zullen binnenkort volgen, maar het is ook de moeite waard om te onthouden dat Nintendo Switch online-abonnees vanaf 13 oktober ook kunnen genieten van een gratis proefperiode van Overwatch – een redelijk goede timing dus!

De gratis proefversie kan nu worden gedownload in de Nintendo Switch eShop ter voorbereiding op wanneer deze over een paar dagen live gaat.

Ad